Atasehir'de Otomobilde 'Kilometre' Dolandiriciligi Açiklamasi 25 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi

Atasehir'de Otomobilde 'Kilometre' Dolandiriciligi Açiklamasi 25 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi

Atasehir’de satin aldiklari araçlari kilometrelerini degistirerek dolandiricilik yapan 25 süpheli yapilan operasyon ile yakalandi. Emniyetteki islemleri tamamlanan süpheliler adliyeye sevk edildi.

Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Dolandiricilik Büro Amirligi ekiplerince araçlarin kilometrelerini oto elektronik dükkaninda düsürerek yüksek fiyattan satip dolandiricilik yapan çete üyelerini yakalamak için çalisma baslatti. Süpheliler, örgüt kapsaminda otomobillerin kilometresini düsürüp anlasmali olduklari ekspertiz ile görüsüp 2. el araç satis sitesinden yüksek fiyattan sattigi ve bu yolla vatandaslari magdur ettikleri bilgisine ulasti. Yapilan teknik ve fiziki takiplerin ardindan harekete geçen ekipler Atasehir’de yaptiklari es zamanli operasyonlarda 31 aracin kilometresini düsüren ve bu yolla dolandiricilik yapan, aralarinda 2 ekspertiz ve 2 oto elektronikçilerin bulundugu 25 süpheliyi gözaltina aldi.

Gözaltina alinan süphelilerin emniyetteki islemlerin tamamlanmasinin ardindan 25 süpheli, Istanbul Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile