ATSO Seçimlerinin 1 Ekim'de Yapilacak

ATSO Seçimlerinin 1 Ekim'de Yapilacak

Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Uslu, ATSO meslek gruplari seçimlerinin 1 Ekim’de yapilacagini açikladi.

4 Yil için göreve seçilecek olan meslek komiteleri, meclis üyeligi, denetim, disiplin ve yönetim kurullarinin yeniden olusturulacagi seçim, Adiyaman Merkez 1. Ilçe Seçim Kurulu Baskanligi tarafindan 1 Ekim Cumartesi günü ATSO binasinda yapilacak.

18 Meslek grubu için öncelikle meclis üyesi seçimleri ve akabinde yönetim kurulu baskani seçimi yapacaklarini belirten ATSO Baskani Mustafa Uslu, il seçim kurulunun seçimler için onay verdigini vurguladi.

Baskan Uslu, “Adiyaman Ticaret ve Sanayi Odasinin meslek gruplari 1 Ekim’de gerçeklestirilecek. 18 tane meslek grubumuz var. Bundan sonraki seçimlerde de baskanlik seçimi var. 4 Bin civarinda üyemiz oy kullanacak. Ben seçimin ilimize, üyelerimize, ülkemize ve bölgemize hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum. Seçim insanlarin iradesidir, sandik her seyin üstündedir, demokrasinin temelinde sandik vardir. Biz buna yürekten inaniyor insanlarin iradesine saygi duyuyoruz. Ben seçimlerimizin sölen havasi içerisinde geçecegine inaniyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile