Aydemir Açiklamasi 'Yatirimcilar Basimizin Tacidir'

Aydemir Açiklamasi 'Yatirimcilar Basimizin Tacidir'

Erzurum’da 2’inci OSB’de yatirimcilarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Her yatirimci, istihdam, üretim, ihracat demektir. Öyleyse basimiza taç hükmündedirler’ dedi.

Aydemir ve Öz’den 2. OSB zirvesi

AK Parti Il Baskani Mehmet Emin Öz, AK Parti Il Teskilat Baskani Yavuz Selim Turan, AK Parti Il Teskilati Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 2’inci Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’de yatirimcilarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Ibrahim Aydemir, AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetini paylasti, yatirimcilara verilen destekleri aktardi.

Aydemir’den Erzurum’a yatirim istisaresi

2. OSB’de yatirimcilarla gerçeklestirilen toplantida 2022 -2023 sürecinde öngörülen gelismeler, planlanan yatirimlar, hayata geçirilecek projeler ele alindi. Il Baskani Öz’ün de degerlendirmelerde bulundugu istisare toplantisinda OSB alaninda yatirim çesitliligi, alternatif yatirimlar, Tarimsal OSB’ler ve ihtisas Sanayi Bölgeleri üzerinde görüs alisverisinde bulunuldu.

Is Insani Adali’yi ziyaret

2. OSB Bölgesinde yatirimcilar Zirvesi sonrasinda isyeri yanan Is insani Fatih Adali’yi ziyaret eden AK Parti heyeti geçmis olsun dileklerini iletti, destek bildiriminde bulundu. Milletvekili Aydemir, ‘Tespit ne kadar yerindedir: “Cana gelmesin de mala gelsin” Kardesimize bundan sonrasi için huzur üzere bir hayat diliyoruz.’ dedi.

Yatirim alanlari incelemesi

2’inci OSB’de yatirim alanlarinda incelemelerde bulunan Milletvekili Aydemir Il Baskani Öz ve AK Parti Yöneticilerinden olusan AK Parti heyeti sanayicilerle bire bir görüserek, beklentilerini aldi, önerilerini tespit etti, Erzurum’un sinai ve ticari alandaki vizyonuna iliskin yol haritasi üzerinde görüs alisverisinde bulundu.

Palandöken’de Ak zirve

Milletvekili Aydemir, AK Heyet ile birlikte Palandöken ilçe baskanligini ziyaret ederek Ilçe Baskani Haktan Ömeroglu ve Kadin Kollari Baskanligi üyeleriyle istisari görüsme gerçeklestirdi. Toplantida AK Parti Palandöken Kadin Kollari Baskanligina atanan Saniye Tokçe ve yönetimine hayirli olsun dileklerini sunan AK Parti heyeti görevi devreden Kübra Bozkurt’a plaket sunarak, hizmetleri için minnettarliklarini sundu.

‘Cumhurbaskanimiza minnettariz’

Palandöken AK Parti Kadin Kollari Zirvesinde gündem, özellikle kadinlarin AK Parti’ye güvenleri, Cumhur Ittifakinin yürüttügü hizmet ve yatirim seferberligi, kadinlar mihverinde eser ve hizmet siyasetine bakis, vatandas memnuniyeti oldu. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ufkunda sebat ve kararlilikla yürüdüklerini vurgulayan AK Partili kadinlar, Cumhurbaskani Erdogan’a vefa ve sadakatlerini paylastilar.

Ak Heyet Manisa Heyetini Agirladi

Milletvekili Aydemir, saha çalismalari sonrasinda, TBMM’deki üstün hizmet ve çalismalariyla gündem olusturan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Manisa Milletvekili Ugur Aydemir ve beraberindeki Efe ve Trakya heyetini agirladi. Erzurum Büyüksehir Belediyesi Danismani Hüseyin Koçan’in da katildigi agirlamada Milletvekili Ibrahim Aydemir, heyete Erzurum’u anlatti, ilin tarihi ve turistik alanlarina konuk ederek Erzurum’un tarihi ve kültürel dokusunu aktardi.

Milletvekili Ugur Aydemir Erzurum’un Konuguydu

Kale içinde gerçeklestirilen tanitim etkinliginde Erzurum’a deggin görüslerini aktaran Manisa Milletvekili Ugur Aydemir, ‘Dadaslarla mülaki olmak, tarih yazan sehirlerimiz içinde özel bir yeri bulunan Erzurum’u birkaç günlügüne de olsa yasamanin mutlulugunu yasadik. Sayin Milletvekilimiz Ibrahim Aydemir ve AK Parti Teskilatinin gösterdigi misafirperverlige mütesekkiriz‘ ifadeleriyle degerlendirmelerde bulundu.

Aydemir Barutçu ve Çiltas ailelerinin acisini paylasti

Milletvekili Aydemir daha sonra taziye ziyaretlerinde bulundu. Rahmeti Rahmana Kavusan Yakutiye AK Parti Kadin Kollari eski baskani Nihal Barutçu’nun ailesini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Baskanimizin emeklerini asla unutmayacagiz. Mekani cennet olsun insaallah.’ Niyazinda bulundu. Aydemir daha sonra, Dar-i Beka’ya göçen Nuri Çiltas için Canip Çiltas ve diger aile efradina taziye ziyaretinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile