Aydintepe Çok Programli Anadolu Lisesinde Dron Egitimi Ve Ata Model Uçak Yarismasi

Aydintepe Çok Programli Anadolu Lisesinde Dron Egitimi Ve Ata Model Uçak Yarismasi

Aydintepe Çok Programli Anadolu Lisesinde ögrenim görmekte olan Havacilik Kulübü ögrencilerine yönelik Bayburt Il Jandarma Komutanligi personeli tarafindan jandarmanin görevlerine yönelik genel bilgilendirmeler yapildi. Ögrenciler tarafindan yapilan model uçaklar hakkinda bilgi alindi.

Havacilik sektöründe gelisen teknolojiler de göz önüne alinarak ögrencilerin ufkunu açmak, hedeflerinde kararliliklarinin sürmesine yardimci olmak için Aydintepe Kaymakami Mehmet Arsoy, Aydintepe Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Tegmen Bilal Sengül, Okul Müdürü Davut Özler Koçyigit ve Model Uçak Ögretmeni Selçuk Yüncü’nün de katilimiyla gerçeklestirilen seminerde ögrencilere “Dron Egitimi” verildi.

Yine Havacilik Kulübü ögrencileri, Bayburt Üniversitesi Demirözü Meslek Yüksekokulu ögretim elemanlarindan ulastirma hizmetleri bölüm baskani Ögretim Görevlisi Cihan Gökçe tarafindan koordine edilen 5. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Senliklerinde yer alan “Ata Model Uçak Yarismasi” etkinligine katildi.

Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda düzenlenen 5. Uluslararasi Ögrenci Festivali’ne katilan ögrenciler, aksam 18.00’den sonra Atatürk Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuari Tasavvuf Korosu tarafindan verilen konsere daha sonra Busenaz Sürmeneli Spor Salonunda Murat Kekilli konserine katildilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile