Baglar Belediyesinden Parke Çalismalari

Baglar Belediyesinden Parke Çalismalari

Ilçenin üst yapisini yenilemek ve yeni hayata geçirilen yasam alanlarinda alternatif ulasim güzergahlarini kazandirmak için hafta sonlari da çalisan Baglar Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Bagcilar Mahallesinde 1226. ve 1235.sokaklari birlestiren yeni imar yollari açti. Bagcilar Mahallesinde yeni kaldirim ve parke tasi döseme çalismalari da hiz kesmeden devam ediyor.

Baglar Belediyesi, hizmet planlamasinda aksama yasanmamasi için hafta içinde yogun sekilde sürdürdügü üst yapi yenileme ve yeni yol kazandirma çalismalarina hafta sonunda da ara vermedi. Bagcilar Mahallesinde sehir içi ulasimi rahatlatmak için alternatif güzergahlar hazirlayan belediye, bu güzergahlari yeni imar yollariyla birlestiriyor. 1226. ve 1235.sokakta açilan yollar, önümüzdeki günlerde yapilacak rutüslerden sonra ulasim hizmetine girecek.

Ilçenin yeni yerlesim yerlerinde kaldirim ve parke tasi döseme çalismalari yapan ekipler, eski yerlesim yerlerinde ise uzun yillar yenilenmedigi için yapisi bozulan kaldirim ve parke taslarini yeniliyor.

Gelistirdikleri belediyecilik anlayisinda mazerete yer olmadiginin altini çizen AK Partili Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, bu amaçla tatil günlerinde de tam tesekküllü olarak hizmet ürettiklerini dile getirdi.

Beyoglu, "Hizmet yolculuguna araliksiz ve mazeretsiz olarak devam ediyoruz. Baglar yeni ulasim aglariyla hedefledigimiz modern sehir yapisina kavusacak. Bizden sonraki nesillere alt yapisi ve üst yapisi saglam, ulasim standartlari yüksek bir sehir birakmak istiyoruz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile