Bakan Göktas Açiklamasi 'Türkiye Aile Destek Programi Ödemelerini Bugün Itibariyla Hesaplara Yatiriyoruz'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, Türkiye Aile Destek Programi ödemelerini bugün itibariyla hesaplara yatiracaklarini belirterek, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacaklarini duyurdu.

“Büyüyen ve gelisen ülkemizin refahini vatandaslarimizla paylasmaya devam edecegiz” diyen Bakan Göktas, Türkiye Aile Destek Programi’nda bugüne kadar hanelere toplam 64,3 milyar TL destek sagladiklarini bildirdi.

Düzenli sosyal yardimlardan yararlanan hanelerin yani sira herhangi bir dezavantaji olmamasi nedeniyle düzenli sosyal yardim alamayan haneleri de yalnizca gelir kriteri üzerinden Türkiye Aile Destek Programi’na dâhil ettiklerini ifade eden Bakan Göktas, “Bakanlik olarak gelisen ve degisen hayat sartlarini göz önünde bulundurarak sosyal yardim programlarin etkinligini artiriyoruz ve sosyal yardimlarimizi bütüncül bir sekilde uyguluyoruz. Vatandaslarimiz arasinda hiçbir ayrim yapmadan esit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odakli ve erisilebilir hizmet agimiz ile ulasiyoruz” ifadelerini kullandi.

Türkiye Aile Destek Programi kapsaminda hanelere her ay düzenli destek sagladiklarini kaydeden Bakan Göktas, “Ihtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdigimiz destegimizle onlarin yaninda olmayi sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programi ödemelerini bugün itibariyla hesaplara yatiriyoruz. Ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile