Bakan Karaismailoglu Açiklamasi 'Sandik, Oy Namustur'

Bakan Karaismailoglu Açiklamasi 'Sandik, Oy Namustur'

Ulastirma ve Altyapi Bakani AK Parti Trabzon Milletvekili Adayi Adil Karaismailoglu, Yarin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapilacagini belirterek, “Seçim aksami sonucu alana kadar hiçbir sekilde disiplinden ve is takibinden taviz vermeyecegiz. Sandik, oy namustur. Milletin bize verdigi emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacagiz” dedi.

Ulastirma ve Altyapi Bakani AK Parti Trabzon Milletvekili Adayi Adil Karaismailoglu, Akçaabat Büyük Yürüyüsü öncesinde vatandaslarla bir araya geldi. Yarin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapilacagini vurgulayan Bakan Karaismailoglu, “Bu o kadar önemli ki çocuklarimizin gelecegi söz konusu. Memleketimizin, milletimizin gelecegi söz konusu. Çok yogun bir seçim kampanyasi yürüttük. Dilimiz döndügünce her seyi milletimize anlatmaya çalistik. Trabzon’dan verecegimiz bu güçlü bir ses bütün dünyaya çok güzel bir mesaj olacaktir. Eren Bülbül yasasaydi yarin ilk oyunu kullanacakti. Bunu unutmayin ve bunu herkese hatirlatin. Iste Eren Bülbül’ü öldüren o teröristlerle is birligi yaptiranlara en büyük mesaji Trabzon’dan Akçaabat’tan çikmasi gerekiyor” seklinde konustu.

Huzur ve güven ortaminin devam etmesi gerektiginin altini çizen Bakan Karaismailoglu, “Biz ülkemizin gelecegini, ülkemizdeki huzur ve güven ortamini konustuk. Sürekli bunu vurguladik. Çünkü bunlari konusabilmemiz için ülkemizde huzur ve güven ortaminin devam etmesi gerekiyor. Bunu yarin aksam taçlandiracagiz. Ülkemizin, dünyanin lider ülkesi olmasi yolundaki en büyük asamayi yarin aksam asacagiz. Ondan sonra oturacagiz, beraberce ülkemizin gelismesi için neler yapabiliriz? Sehirlerimizin gelismesi için ne yapabiliriz? Bunu konustuk, anlattik ve bunlarin artik takiplerini yapacagiz. Ondan hiç kimsenin süphesi olmasin. Dünya lideri Cumhurbaskanimizin liderliginde onun güçlü kadrosuyla beraber Türkiye dünyanin gelismis en büyük ekonomileri arasinda lider ülke olacaktir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile