Bakan Özhaseki'den Büyükkiliç'a Açiklamasi 'Hizmetlerini Masallah Konusturuyor'

Bakan Özhaseki'den Büyükkiliç'a Açiklamasi 'Hizmetlerini Masallah Konusturuyor'

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Tomarza’da mahalle muhtarlari ile istisare toplantisi yaparken, toplantiya telefonla katilan Bakan Özhaseki, Baskan Büyükkiliç’in bir taraftan agabeylik yaptigini bir taraftan da hizmetlerini adeta konusturdugunu söyledi.



Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, belediye dügün salonunda muhtarlar ile istisare toplantisinda bulusurken, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki de telefon ile toplantida muhtarlara hitap etti.

“BIR TARAFTAN AGABEYLIK YAPIYOR, BIR TARAFTAN DA HIZMETLERINI KONUSTURUYOR”

Baskan Büyükkiliç’in hizmetlerini adeta konusturdugunu vurgulayan Bakan Özhaseki, “Allah isini rast getirsin, birliginizi, dirliginizi daim etsin insallah. Çok sükür epeyce hizmet ettik. Yaptigimiz eserleri sizler zaten biliyorsunuz. Simdi ve daha sonra sag olsun degerli baskanim da bu hizmetlere devam ediyor. Bir taraftan sempatik tavriyla, güler yüzüyle sizlere agabeylik ettigi gibi bir taraftan da hizmetlerini masallah konusturuyor” diye konustu.

Özhaseki, Kayseri’nin hizmetten yana bir sikintisi olmadigina vurgu yaparak, sözlerini söyle sürdürdü:

“Uyumdan yana, beraber is yapmaktan yana bir sikinti yok. Her ilçemize de hizmetler gerektigi kadar yapiliyor. Türkiye’yi gezen birisi olarak söylüyorum. Çok sükür Kayseri’deki uyumun, hizmetin üst planda oldugu sehir çok yok gibi. Insallah bütün sehirler böyle olur ama Kayseri’nin kiymetini bilin diye söylüyorum bunlari da. Elbette ki insanlarin ihtiyaçlari olacak ve sizler de onu söyleyeceksiniz. Eldeki imkânlar neyse o sekilde yapilacak. Cumhurbaskanimiz özellikle deprem bölgelerini ayaga kaldirmak için beni görevlendirdi. Onlari yaparken, Kayserili oldugumuzu unutmuyorum. Geliyorum Kayseri’ye üzerime ne düserse yapiyorum. 10 milletvekili varsa Kayseri’de 11’ncisi de benim diye ilan ettim zaten.”

BAKAN ÖZHASEKI’DEN BASKAN BÜYÜKKILIÇ’A TESEKKÜR

Baskan Büyükkiliç’a tesekkür eden Bakan Özhaseki, “O yüzden orada bana düsen bir sey olursa, yapacagim bir konu olursa, emriniz olur. Onlarin hepsini insallah yerine getiririz. Bu vesileyle bir kez daha degerli baskanima tesekkür ediyorum. Sizlere de saygilarimi, hürmetlerimi sunuyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Telefon görüsmesinde, Cuma günü Büyüksehir Belediyesi ve hayirsever is birligi ile Sevki Albayrak Camii’nin açilacagini Bakan Özhaseki’ye ileterek açilis törenine davet eden Baskan Büyükkiliç da “Allah gücünüzü arttirsin, masallah her yerden yetisiyorsunuz. Sizin biraktiginiz, yaptiginiz çalismalari, size layik olma yolunda, hep beraber, dayanisma içerisinde, muhtarlarimizla birlik beraberlik içerisinde sürdürüyoruz. Ilginize tesekkür ediyoruz, dualarimiz sizlerle, emirlerinizi bekliyoruz” diye seslendi.

“HASEKI BAKANIM, YÜZ AKIMIZ, MEDARI IFTIHARIMIZ OLAN BIR BAKANIMIZ”

Bakan Özhaseki’ye muhtarlarla toplanti yaptiklarini söyledigini ve Özhaseki’nin dayanamayip telefonla kendilerini aradigini söyleyen Büyükkiliç, Bakan Özhaseki’nin bakanlar kurulunda en tecrübeli bakan oldugunu dile getirdi. Özhaseki’ye tesekkür eden Büyükkiliç, “Haseki bakanim, samimiyeti ile yaptigi çalisma ile Kayseri’mize yaptigi katkilarla yüz akimiz olan, medari iftiharimiz olan bir bakanimiz” dedi ve kendisine dua ettiklerini, kolayliklar dilediklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile