Bakan Yardimcisi Duran, KKTC'nin Milli Otomobili 'GÜNSEL' Ile Test Sürüsü Yapti

Bakan Yardimcisi Duran, KKTC'nin Milli Otomobili 'GÜNSEL' Ile Test Sürüsü Yapti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Ridvan Duran, KKTC’nin yerli ve milli otomobili “GÜNSEL B9” ile test sürüsü yaparak, üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Ridvan Duran, resmi temaslarda bulunmak üzere ziyaret ettigi Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Yakin Dogu Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan GÜNSEL üretim tesislerini de ziyaret ederek, KKTC’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL’in ilk modeli B9 ile test sürüsü gerçeklestirdi. Duran’a ziyaretinde KKTC Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Hasan Taçoy’un yani sira Yakin Dogu Olusumu Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Irfan Suat Günsel eslik etti. Test sürüsünün ardindan beraberindeki heyetle üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Duran, GÜNSEL’in seri üretim hazirliklari ile ilgili de bilgi aldi.

“Seri üretime geçmesiyle yakin zamanda yollarda da görürüz”

Incelemelerinin ardindan açiklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Ridvan Duran, “GÜNSEL’le gurur duyduk. Insallah, seri üretime geçmesiyle yakin zamanda yollarda da görürüz” ifadesini kullandi.

GÜNSEL B9’un sürüs performansini da çok basarili buldugunu söyleyen Duran, “Aracin hizlanmasi, yavaslamasi, yol tutusu ve sürüs konforunu çok basarili buldum. Emegi geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.



“Türkiye’mizden gördügümüz ilgi ve destek bize her zaman güç veriyor”

Yakin Dogu Olusumu Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Irfan Suat Günsel ise, “Türkiye’mizin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Sayin Ridvan Duran’i üretim tesislerimizde agirlamak bizim için büyük bir mutluluk. Nezaket dolu ziyaretleri için kendisine tesekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandi.

GÜNSEL’in seri üretim hazirliklarinin devam ettigini vurgulayan Prof. Dr. Günsel, “GÜNSEL’in seri üretimi için çalismalarimizi sürdürürken Türkiye’mizden gördügümüz ilgi ve destek, bize her zaman güç veriyor” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile