Balikesir'de Emniyet Ve Jandarmadan Denetim

Balikesir'de Emniyet Ve Jandarmadan Denetim

Balikesir’de emniyet birimleri ve jandarma ekipleri, asayis, trafik ve huzur denetimleri gerçeklestirdi. Yapilan denetimlerde aranan 15 sahis gözaltina alindi.

Balikesir Il Emniyet Müdürlügü geçtigimiz gün il merkezi basta olmak üzere tüm ilçelerde 81 ekip ve 253 personelin katilimi ile asayis, trafik ve huzur operasyonlari gerçeklestirdi. Yapilan operasyonlarda aranan 15 sahis yakalanirken, kapali alanda sigara içilmesine izin verilen bir isletmeye para cezasi kesildi. Ekipler trafik denetimlerinde ise 88 araç sürücüsüne 319 bin 999 TL para cezasi kesildi. Jandarma ekipleri ise 6 bin 102 araca kis lastigi kontrolü gerçeklestirdi.

15 aranan sahis yakalandi

Polis ekipleri il genelinde gerçeklestirdikleri asayis denetimlerinde bin 772 sahsi sorguladi. Gerçeklestirilen denetimde; 8 yoklama kaçagi, bir vize ihlalinde bulunan yabanci uyruklu sahis, bir kisi dolandiricilik suçundan, bir sahis hirsizliktan, 2 sahis basit yaralama, bir sahis trafigi tehlikeye atacak sekilde araç kullanimindan, bir sahis resmi belgede sahtecilik suçundan olmak üzere 15 aranan sahsi yakaladi. Ekipler ayrica gerçeklestirdikleri denetimlerde, ruhsatsiz silah bulunduran 2 sahsi ve üzerinde parçalar halinde 0.75 gr Esrar maddesi, 58 adet Sentetik ecza maddesi, 5.22 gr Skunk uyusturucu maddesi, 2.47 gr Metamfetamin maddesi bulunduran 5 sahisi yakalayarak haklarinda adli islem baslatti.

88 araca 319 bin TL ceza, 20 araç trafikten men!

Polis ekipleri Balikesir’in merkezinde 198 umama açik park, bahçe ve isletmelerde denetimler gerçeklestirdi. Yapilan denetimde bir isletmeye kapali alanda sigara içilmesine izin verdigi için para cezasi kesildi. Trafik ekipleri tarafindan yapilan trafik denetiminde ise, 803 aracin kontrol edildi. Yapilan denetim sonucunda 88 araç sürücüsüne 319 bin 999 TL para cezasi kesilirken, 20 araç ise trafikten men edildi.

Jandarma’dan kirsalda kar lastigi denetimi

Balikesir Il Jandarma Komutanligi Trafik birimleri, soguk hava sartlarinda, karli ve buzlu yollarda güvenli trafik ortaminin saglanmasi adina kirsal mahallelerde geçtigimiz 3 gün boyunca Kis Lastigi Denetimi gerçeklestirdi. Yapilan denetimler sonucunda 6 bin 102 araç kontrol edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile