Bartin'da Cadde Ve Sokaklarda Yogun Bakim

Bartin'da Cadde Ve Sokaklarda Yogun Bakim

Bartin Belediyesi tarafindan Zübeyde Hanim Caddesi ve Esentepe Mahallesi’nde yogun bir sekilde yenileme çalismalari yürütülüyor.

Bartin Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan Zübeyde Hanim Caddesi’nde gerçeklestirilecek olan sicak asfalt ile yol düzenleme çalismalari öncesinde zemin tesviye iyilestirme ve söküm çalismalarina start verildi.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Bartin Belediye Baskani Hüseyin Fahri Firincioglu; “Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz tarafindan Zübeyde Hanim Caddesi’nde sicak asfalt ile yol düzenleme çalismasi öncesinde zemin tesviye iyilestirme ve söküm çalismasi gerçeklestiriliyor. Kisa sürede söküm çalismalarini tamamlayip, sokagi sicak asfaltla düzenleyecegiz” dedi.

Esentepe Mahallesinde de çalismalar son sürat

Esentepe Mahallesi’nde hasarli yollarda bakim onarim çalismalari yürüten Bartin Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri 98. Sokak’ta sicak asfalt çalismasi öncesi zemin tesviye iyilestirme ve söküm çalismalarina basladi.

Yogun bir sekilde süren çalismalarin en kisa sürede bitirmeyi hedeflediklerini belirten Baskan Firincioglu; “Vatandaslarimiza daha iyi ulasim imkâni saglamak adina önemli çalismalar yapiyoruz. Zamanla deforme olan araç yolunun söküm çalismalarina baslandi. En kisa zamanda bu bölgemizde ki sorunu çözüp halkimiza daha iyi ulasim imkâni saglayacagiz. Fen Isleri Müdürlügümüzün çalisma programi dogrultusunda yol yenileme çalismalarimiz devam edecek. Yogun ve özverili çalismalari nedeniyle personelimize tesekkür ediyor ve kolayliklar diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile