BARÜ'lü Milli Halterci Kaan Kahriman, 3 Altin Madalyayla Avrupa Sampiyonu Oldu

BARÜ'lü Milli Halterci Kaan Kahriman, 3 Altin Madalyayla Avrupa Sampiyonu Oldu

Bartin Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi, milli halterci Kaan Kahriman, Romanya’da düzenlenen Gençler ve U23 Avrupa Halter Sampiyonasi’nda 3 altin madalya kazandi.

Romanya’nin baskenti Bükres’te organize edilen Gençler ve U23 Avrupa Halter Sampiyonasi’nda mücadele eden Bartin Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi Kaan Kahriman, önemli bir basariya imza atti. Sampiyonanin üçüncü gününde genç erkekler 67 kiloda yarisan BARÜ’lü milli sporcu Kaan Kahriman koparmada 137, silkmede 156 ve toplamda da 293 kiloluk derecelerle 3 altin madalya kazanarak Avrupa sampiyonu oldu.

Milli sporcularin tercih ettigi bir yüksekögretim kurumu olduklarini kaydeden Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun elde ettigi basarilardan dolayi Kaan Kahriman’i tebrik etti. Uzun, “Ögrencilerimizi yarinlarimizi insa ve ihya edecek bireyler olarak görüyor, nitelikli bir sekilde mezun olmalari konusunda var gücümüzle çalisiyoruz. Onlarin basarilariyla gurur duyuyor, gelecegimiz için daha da umutlaniyoruz. Sadece üniversite olarak degil, mensubiyetinden onur duydugumuz bu milletin bir ferdi olarak da sporcularimizla gurur duyuyoruz. Bu düsüncelerle elde ettigi basarilardan dolayi ögrencimiz Kaan Kahriman ile birlikte tüm sporcularimizi kutluyorum. Gayretleri dolayisiyla Spor Bilimleri Fakültesi Dekanimiz Prof. Dr. Bilal Demirhan basta olmak üzere tüm bilesenlerimize gönülden tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile