Başkan Adayı Dr. Kalay, Sağlık Merkezlerini Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın’da ki diyaliz merkezlerini ziyaret ederek, burada bulunan hastalarla sohbet etti.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclisi adayları Hasan Fırıncı, Canan Çavuşoğlu ve Zeliha Kışlabayrak Bartın’da bulunan diyaliz merkezlerine giderek, burada tedavi gören hastaları ziyaret etti

Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, insan sağlığının her zaman ön planda tutulması gereken bir olgu olduğunu kaydederek, “Hepimizin hayatında ilk olarak sağlık geliyor. Bu noktada insanlarımızın sağlıklarının düzenli şekilde kontrol altına alınması ve sorunların çözümünde hükümetimiz sağlık alanında önemli başarılara imza attı. Sağlıkta Dönüşüm projesi bunlardan biridir. Eskiden insanlarımız istediği hastaneye gidemezken, şimdi vatandaşımız her sağlık kurumuna gönül rahatlığı ile gidebiliyor. Bizlere de eğer Belediye Başkanlığı görevi nasip olursa, vatandaşlarımızın ayağına sağlık hizmeti ulaştırma konusunda önemli projelerimiz olacak. Bizim belediyecilik anlayışımızda, Beşikten mezara kadar sözü çok önemli olacak. Her zaman bu hedefle belediyecilik görevimizi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile