Başkan Akın’dan Eğitim Neferlerine Gül Jesti

Başkan Akın’dan Eğitim Neferlerine Gül Jesti

Germencik’e bağlı Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Öğretmenler Günü’nde bir araya geldiği eğitim neferlerine gül hediye etti.

Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ise bu özel eğitimcilere anlamlı bir jestte bulundu. Toplantı öncesi öğretmenlere bu gül dağıtıp sohbet eden Başkan Akın, Ortaklar Belediyesi olarak eğitime verdikleri önemin altını çizdi, desteklerinin devam edeceğini yineledi.

Aydın Valisi Kerem Al, Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Germencik Milli Eğitim Müdürü Tamer Tunç, hayırseverler ve velilerin işbirliğiyle bugüne kadar birçok projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Akın, emekli öğretmenlerimizi de unutmadı. Ortaklar merkez ve bağlı köylerde bulunan emekli öğretmenleri ziyaret eden Ümmet Akın kıdemli eğitimcilerin bu anlamlı günlerini yine kırmızı güllerle tebrik etti.

‘‘Kutsal ve en onurlu mesleklerden birini yürüten, ülkemizin geleceğini oluşturacak evlatlarını yetiştirmek için maddi-manevi her türlü bedeli çekinmeden ödeyen öğretmenlerimiz ve tüm idarecilerimize şükranlarımızı sunarız.’’ şeklinde konuşan Başkan Akın, görev başındaki öğretmelerimizin çalışma şartlarının, emekli öğretmelerin ise hayat standartlarının yükseltilmesi gerekliliğine dikkat çekti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile