Baskan Bakkalcioglu Ögrencileri Kampa Ugurladi

Baskan Bakkalcioglu Ögrencileri Kampa Ugurladi

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, “Gençlik Doga Kampi”na katilacak ögrencileri aileleri ile birlikte kamp alanina ugurladi.

Bozüyük Belediyesi ve AKUT isbirligi ile düzenlenen “Gençlik Doga Kampi” Bozüyük’ün en çok tercih edilen mesire alanlarindan Türbin Mesire yerinde basliyor. 4 Eylül Bozüyük’ün düsman isgalinden kurtulusunun 101. yil dönümü nedeni ile düzenlenen kurtulus yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde 6-7 ve 8 Eylül tarihlerinde gerçeklestirilecek ve 3 gün 2 gece sürecek olan kamp etkinligi için gerekli tüm hazirliklar Bozüyük Belediyesi tarafindan gerçeklestirildi.

Kampa katilacak ögrenciler sabah saatlerinde Çarsi Meydan’a aileleri ile birlikte geldi. Burada ögrenciler ve aileleri ile görüsen Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, esi Merih Bakkalcioglu ve Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu ile birlikte ögrencilerle tek tek ilgilenerek kampta kullanacaklari malzemeleri verdiler. Baskan Bakkalcioglu ardindan ögrencileri kamp alanina aileleri ile birlikte ugurladi. Kamp alanina ulasan ögrenciler, kamp malzemelerini teslim aldiktan sonra çadir kurulumu ve temel kampçilik egitimi alarak çadirlarini kendileri kurdular. Çadirlara yerlestikten sonra kamp etkinliklerine baslayan ögrenciler 3 gün boyunca; Afet Bilinçlendirme Semineri, Paracord Atölyesi, Grid Parkuru ve Oyunlar, Zipline, Voleybol, Futbol, Sopa Oyunu ve Güven Parkuru, Bozüyük Orman Bölge Müdürlügü’nün etkinligi, Doga Yürüyüsü ve çesitli eglenceli etkinliklere katilacaklar. 14-15 yas grubu yaklasik 50 ögrencinin katildigi kamp etkinliginde ögrencilere profesyonel AKUT personeli nezaret edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile