Başkan Baran Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu

Başkan Baran Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Kasım ayı daraltılmış 81. İlçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya gelerek yapılan yatırımları anlattı.

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından 81. Daraltılmış İlçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Başkanı Av. Osman Badem’in ev sahipliğinde gerçekleşen danışma meclisine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetimi, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kıymetli İlçe Başkanım, İl Başkan Yardımcım, hanımefendiler, beyefendiler hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. 81. Daraltılmış ilçe danışma meclisimiz hayırlara vesile olsun. Körfezimiz de yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçe Başkanlığımızın önünde bulunan ve geçtiğimiz haftalar da temelini attığımız Sarnıç Han vizyon projemizin çalışmaları profesyonel ekiplerimizce yürütülüyor. Vatandaşımızın talep ve isteklerine göre, onların daha rahat hizmet alabilmeleri adına Körfezimize yakışır bir hastane yapacağız. Prefabrik bir hastane değil modern kurumlu bir hastaneyi İlçemize ve İlçe Halkımızın hizmetine sunacağız inşallah“ ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile