Baskan Bozkurt'tan Cumhurbaskani Erdogan'a Özel Hediye

Baskan Bozkurt'tan Cumhurbaskani Erdogan'a Özel Hediye

TBMM’de gerçeklesen AK Parti Grup Toplantisi’na katilan Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt, bir araya geldigi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a Ertugrul Gazi Kilici’ni hediye etti.

TBMM’de gerçeklesen AK Parti Grup Toplantisi’na Eskisehirller damga vurdu. AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt ile Inönü ve Han ilçelerinden çok sayida vatandas TBMM’deki grup toplantisina katildi, Cumhurbaskani Erdogan’in konusmasini dinledi. Konusma sonrasinda AK Parti Eskisehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay ve Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt da Cumhurbaskani Erdogan ile bir araya geldi. Günay ziyaretle ilgili yaptigi paylasimda, "Inönü Belediye Baskanimiz Sayin Kadir Bozkurt, Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a Ertugrul Gazi Kilici’ni takdim etti. Sayin Cumhurbaskanimiza Eskisehirli hemserilerimizin sevgi ve hürmetlerini ilettik" dedi.

Cumhurbaskani Erdogan’a Inönülülerin selamlarini ileten Belediye Baskani Kadir Bozkurt’un Ertugrul Gazi kilici sürprizinden büyük memnuniyet duyan Cumhurbaskani Erdogan, Eskisehir’e ve Inönü’ye selamlarini ileterek tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile