Baskan Büyükkiliç'a Istihdam Fuarina 'Ücretsiz Ulasim' Tesekkürü

Baskan Büyükkiliç'a Istihdam Fuarina 'Ücretsiz Ulasim' Tesekkürü

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari’na vatandaslarin daha kolay erisebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenlerken, bu uygulamadan memnuniyet duyan vatandaslar, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a tesekkürlerini iletti.

Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde, ISKUR Il Müdürlügü tarafindan organize edilen fuar, is arayanla isvereni bulusturuyor. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesi tarafindan OSB Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçeklestirilen fuara vatandaslarin daha kolay erisebilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenleniyor.

Talas Kaymakamlik Duragi basta olmak üzere, Melikgazi Vakfi, Kocasinan Kaymakamlik ve Incesu Organize Sanayi’nden kalkan otobüsler için, Kayserililer çok memnun kaldiklarini ifade ederek, fuara kisa sürede rahat bir sekilde ulastiklari için Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a ve Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkürlerini iletti.

Makine Mühendisligi Bölümü mezunu olan Mustafa Kiliçarslan, “Fuar alanina gelebilmek için belediyemiz ücretsiz ulasim imkâni saglamis. Bizlerin çok isine yaradi. Çogu kisi fuar alaninin nerede oldugunu bilmiyor. Gerek tramvayla aktarma yaparak, gerekse, çarsidan ve bazi noktalardan ücretsiz ulasim imkâni sunduklari için Büyüksehir Belediyemize tesekkür ediyoruz” dedi.

Üniversite Ögrencisi Ayse Kurnaz ise “Gelirken de otobüsleri kullandim. Simdi dönüsümde de yine ayni sekilde otobüsleri kullaniyorum. Büyüksehir Belediyemiz fuar alanina ulasim konusunda bizlere kolaylik saglamis. Saatleri de yeterince uygun. Güzel bir hizmet olmus. Tesekkür ediyorum” diye konustu.

Is aramak için fuara geldigini ifade eden Makine Mühendisi Mehmet Burak da “Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari’na is aramak için geldim. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Memduh Büyükkiliç’in emeklerine saglik. Birçok vatandasimizin fuar alanina gelebilmeleri için ücretsiz ulasim imkâni saglamis. Çok güzel bir uygulama olmus” ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile