Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Fen Islerimizle Sehrimize 4 Yilda 3 Milyarlik Yatirim Yaptik'

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Fen Islerimizle Sehrimize 4 Yilda 3 Milyarlik Yatirim Yaptik'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, geride biraktigi 4 yillik baskanlik sürecinde Kayseri’ye Fen Isleri araciligi ile yaklasik 3 milyar TL’lik yatirim gerçeklestirdiklerini ifade etti.

Kayseri’de, gönül belediyeciliginin en güzel örneklerini sergileyerek 4 yildir araliksiz hizmet üreten Baskan Büyükkiliç, bir yandan sosyal belediyecilik faaliyetlerini yürütürken, diger taraftan da Fen Isleri Daire Baskanligi araciligi ile kentte yol insa çalismalarini sürdürdü. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Sehrimize Fen Isleri’miz araciligi ile yönetime geldigimiz 4 yillik süreçte, yaklasik 3 milyar TL’lik yatirimi bulusturduk. Kadim sehrimize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Yol yapimina 1.5 milyar TL’nin üzerinde yatirim

Baskan Büyükkiliç, Kayseri’nin ulasilabilir bir kent olmasi için tüm altyapi çalismalarinin titizlikle gerçeklestirmeye gayret ettiklerini ve ulasimin daha güvenli konforlu ve hizli saglanmasi için çalistiklarini dile getirerek, “4 yillik baskanligim sürecinde gayretli ekibimizle Kayseri’mizde ulasimin güvenli olmasi, konforlu ve hizli olmasi için çalistik. Sükürler olsun bir hayli de mesafe aldik. Bu noktada sehrimizin kuzeyinden güneyine, dogusundan batisina kadar hemen her noktasinda ihtiyaç duyulan yeni yol, yol bakim onarim ve genisletme faaliyetlerini ivedilikle gerçeklestirdik. Sadece yol yapim isleri kapsaminda 4 yilda toplam 1 milyar 513 milyon 246 bin 272 TL’lik harcama yaptik. Kayseri’mizin ulasilabilir bir kent olmasi noktasinda elimizden gelen gayreti gösterdik. Sehrimize deger kattigini düsünüyor, halkimiza güvenli ve konforlu bir ulasim diliyorum” dedi.

“1.5 milyar TL’ye yakin yol yapim altyapisi ile asfalt yaptik”

Büyükkiliç, geride biraktigi 4 yillik baskanlik sürecinde 1,5 milyar TL maliyete yakin yol altyapisi hazirlanmasi ve asfalt yaptiklarini dile getirerek sunlari paylasti:

“Kayseri’mizde yollarimizi asfalt ile adeta bezedik. Geride biraktigimiz 4 yil içerisinde, toplam 1 milyar 449 milyon 900 bin TL maliyetle yol altyapisi hazirlayarak 895 bin 500 ton asfalt yapimi gerçeklestirdik. Fen Isleri’mizle sehrimize 4 yilda 3 milyarlik yatirim yaptik. Kayserili hemsehrilerimiz basta olmak üzere gelen misafirlerimizi de konforlu ve güvenli yollarla agirladik. Kayserililer ve misafirlerimiz her seyin en güzeline layik. Cenab-i Allah hayirli eylesin. Kazasiz belasiz ulasim nasip etsin.”

Baskan Büyükkiliç ayrica, Fen Isleri Daire Baskanligi tarafindan toplam 3 milyar TL’yi bulan yatirimlar içerisinde, katli kavsaklar, alt ve üstgeçitler, yol altyapisi hazirlanmasi ve asfalt isleri, millet bahçeleri ve mesire alanlari yapimi, hobi bahçeleri yapimi, yaya yollari, bisiklet yollari, mevcut park ve bahçelerin bakim onarim çalismalari gibi faaliyetlerin de yürütüldügünü paylasti.

Baskan Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi, 4 yil içerisinde Fen Isleri Daire Baskanligi araciligi ile kente toplam 2 milyar 963 milyon 146 bin 272 TL’lik yatirim gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile