Baskan Büyükkiliç Ögrencilerle Bulustu

Baskan Büyükkiliç Ögrencilerle Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Melikgazi Belediyesi Eski Çinarlar Yasam Merkezi ve Akil Küpü Çalisma Istasyonu’nda gençlerle bir araya geldi.

Her Ramazan oldugu gibi bu Ramazan ayinda da iftar ve teravihlerde Kayserililerle bulusan Baskan Büyükkiliç, 14’üncü iftarin ardindan Melikgazi ilçesi Ildem Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Eski Çinarlar Yasam Merkezi ve Akil Küpü Çalisma Istasyonu’nda gençlerle bulustu. Agirlikli olarak üniversite sinavlarina hazirlanan ögrencilerin bulundugu istasyonda, gençlerin ileriye yönelik hedefleri ve hayallerini soran Baskan Büyükkiliç, istasyonda ders çalisan gençlerle keyifli bir sohbet gerçeklestirdi. Gençlerle sohbeti sonrasi degerlendirmelerde bulunan Büyükkiliç, ülkenin yarinlari olan gençlere basarilar dileyerek, “Iftar sonrasinda Ildem’deki Melikgazi Belediyemizin Eski Çinarlar Yasam Merkezi ve Akil Küpü Çalisma Istasyonu’nda ders çalisan gençlerimizi selamladik, hatirlarini sorduk. Rabbim ülkemizin yarinlari olan gençlerimizin basarilarini daim, bahtlarini açik etsin” dedi.

Baskan Büyükkiliç, eski Çinarlar Yasam Merkezi ve Akil Küpü Çalisma Istasyonu’nda ders çalisan miniklere de Kayserispor formasi hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile