Baskan Çolakbayrakdar'dan Çocuklara Akil Ve Zeka Oyunlari Müjdesi

Baskan Çolakbayrakdar'dan Çocuklara Akil Ve Zeka Oyunlari Müjdesi

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ders konusu ‘Yerel Yönetimler’ olan ögrencileri misafir etti. Çocuklarin, okullarinda zeka oyunlarinin oynanacagi bir alan talebini yerine getireceklerinin sözünü veren Baskan Çolakbayrakdar, Güçlü Türkiye’nin yarinlari ve aydinlik gelecegin teminati olan çocuklara, daha güzel bir Kocasinan hazirladiklarini vurguladi.

Ögrencilere ziyaret sirasinda Yavuz Selim Ilkokulu Okul Müdürü Cemil Sahingöz ve okulun ögretmenleri eslik etti. Ögrencileri Belediye Meclis Salonu’nda agirlayan Baskan Çolakbayrakdar, ögrencilerin sorularina içtenlikle cevap verip, belediye çalismalari hakkinda bilgiler verdi. Çocuklar, baskan amcalarini sevdiklerini ifade eden mektuplari ve resimleri Baskan Çolakbayrakdar’a verdi. Ziyarette, Baskan Çolakbayrakdar’in samimiyetiyle hos ve keyifli vakit geçiren minik ögrenciler, memnuniyetlerini dile getirdi. Minik ögrenciler, “Belediye Baskanin görevi nedir? Kayseri’de Belediye Baskanligi yapmak nasil bir duygudur? En sevdiginiz Ders? En çok sevdigin spor dali hangisidir? Kocasinan Belediyesi’nin egitime ve çocuklara yönelik ne gibi çalismalari var?” gibi dikkat çeken sorular sordu.

Ögrencilerin bütün sorularini tek tek cevaplayan Baskan Çolakbayrakdar, Yavuz Selim Ilkokulu 3. Sinif ögrencisi Gizem Avci’nin zeka oyunlarinin oynanacagi bir alan talebini yerine getireceklerini ve okulda müsait olan yere akil ve zeka oyunlarla ilgili bir mekani kazandiracaklarini söyledi.



Güçlü Türkiye’nin yarinlari ve aydinlik gelecegin teminati olan çocuklara daha güzel bir Kocasinan hazirladiklarini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Sevgili ögrenciler, sizler bizim gelecegimizsiniz. Iyi imkanlarda yetisebilmeniz için biz büyükler olarak sizler için yapilmasi gereken ne var ise elimizden geldigince gayret gösteriyoruz. Çocuklarimizin daha iyi egitim görebilmeleri ve sportif faaliyetlerde bulunmalari için sosyal merkezler yapiyoruz. Daha iyi kosullarda yetisen çocuklarimiz sehrimiz ve ülkemiz daha iyi yarinlara ulasacaktir. Kayseri’yi ve Türkiye’yi kalkindirarak milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artiriyoruz. Bütün gayretimiz; Güçlü Türkiye’nin yarinlari ve aydinlik gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin daha iyi bir Kocasinan ve daha güzel bir Kayseri’de yasamalari içindir” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Baskan Çolakbayrakdar, ögrencilere kirtasiye malzemesi hediye etti. Renkli görüntülerin olustugu ziyaret, minik ögrencilerin Baskan Çolakbayrakdar ile hatira fotografi çektirmesinin ardindan son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile