Baskan Çolakbayrakdar, 'Regaip Kandili, Tüm Islam Alemi'ne Hayirlar Getirsin'

Baskan Çolakbayrakdar, 'Regaip Kandili, Tüm Islam Alemi'ne Hayirlar Getirsin'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Regaip Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Çolakbayrakdar, mesajinda; “Regaip Kandili’nin tüm Islam Alemi’ne hayirlar getirmesini diliyorum” dedi.



Baskan Çolakbayrakdar, yaptigi açiklamada; Recep, Saban ve Ramazan ayini içinde barindiran ve üç aylarin baslangici olan Regaip Kandili’ni iyi degerlendirmek gerektigine dikkat çekti. Yapilan ibadetlerin yani sira edilen dualarin da büyük önem tasidigini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Üç aylarin baslangicini müjdeleyen ve rahmeti bereketi bol olan bu mübarek günün; sevgi, baris ve kardeslik duygularimizi arttirmasini diliyorum. Islam dünyasi için sevinç, bereket ve magfiret mevsimi olan üç aylarin toplumumuzdaki iç huzur ve kardesligi daha da pekistirecegine inaniyorum. Bu vesileyle dualarimizi; yalniz sahsimiz için degil, kahraman Türk ordumuz basta olmak üzere ailemiz, sehrimiz, ülkemiz, Islam Alemi ve tüm insanlik için etmeliyiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Regaip Kandili’nin tüm Islam Dünyasi’na ve insanliga; saglik, iyilik, baris ve hosgörü getirmesine vesile olmasini dilerken sözlerini “Gönüllerden süzülüp Ars’a yükselen dualarda bulusmak dilegiyle Mübarek Regaip kandilini ve Mübarek üç aylari tebrik ediyorum” seklinde tamamladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile