Baskan Güler Açiklamasi '5 Yil Daha Çalismak Benim Için Seref Olacak'

Baskan Güler Açiklamasi '5 Yil Daha Çalismak Benim Için Seref Olacak'

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan, Cumhur Ittifaki Ordu Büyüksehir Belediye Baskan adayi gösterilen Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Nasipse bir bes yil daha çalismak benim için bir seref olacak” dedi.

Ordu Büyüksehir Belediyesi, Ocak Ayi Olagan Meclis Toplantisi’ni gerçeklestirdi. 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Baskan Güler, toplantida meclis üyeleri tarafindan alkislarla karsilandi. Adayliginin açiklanmasinin ardindan gerçeklesen ilk mecliste açiklamalarda bulunan Baskan Güler, ikinci bes yilda daha güzel, mutlu, degerli bir Ordu olacagini ifade etti.

2019 yilinda Ordu Büyüksehir Belediye Baskanligi görevini üstlenen ve görev süresi içerisinde tarimdan turizme, enerjiden sosyal hizmetlere örnek bir belediyecilik ortaya koyan, çevre ve sehircilik yatirimlarinin yani sira Ordu’nun en büyük sorunlari arasinda gösterilen yol ve su konusunda gerçeklestirdigi reform niteligindeki yatirimlarla adeta ‘sessiz devrim’ gerçeklestiren Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, konusmasinda su sözlere yer verdi:

“Ordu aslinda fark etmeden büyük bir degisim ve dönüsümden geçiyor. Ordu’da çok sey degisti. Ikinci bes yilda hiçbir sey eskisi gibi olmayacak. Daha güzel, mutlu, degerli bir Ordu olacak. Bu herkesi mutlu edecek ve bunu yapabilecek gücümüz, kabiliyetimiz, irademiz ve kararligimiz var. Sag olsun Cumhurbaskanimiz ve partimiz tekrar bana bir bes yil daha görev yapmam için adayligimi kabul etti. Sayin Cumhurbaskanimiza tesekkür ediyorum. Allah’a da sükrediyorum. Nasipse bir bes yil daha çalisma benim için bir seref olacak. Muhalefetiyle, iktidariyla, ittifakiyla biz büyük bir aileyiz. Bu çalismalari yine hep birlikte yapacagiz. Allah mahcup etmesin. Nasip olursa sizlerle bir dönem daha birlikte çalisiriz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile