Baskan Günel'e 'Inovatif Turizm Yatirimi' Ödülü

Baskan Günel'e 'Inovatif Turizm Yatirimi' Ödülü

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, geleneksel olarak düzenlenen Ege Yatirim Ihracat Gastronomi Inovasyon Teknoloji Ödülleri kapsaminda “Lütfü Suyolcu Kent Meydani” ve “Kampinova” projeleri ile Inovatif Turizm Yatirimi Ödülü’ne layik görüldü. Ödül töreninde konusan Baskan Ömer Günel, inovatif gelismeleri turizm alanina entegre etmenin önemine dikkat çekerek “Kusadasi Belediyesi olarak kentimizde yeni dünyanin yeni turizm anlayisi dogrultusunda yapilan yatirimlara öncülük etmeyi sürdürecegiz” dedi.



Son 5 yildir yaptigi yatirimlar ile Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden olan Kusadasi’ni ulusal ve uluslararasi turizm sektöründe yeniden devler ligine çikmayi basaran Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e bir ödül daha geldi. Baskan Ömer Günel’e geleneksel “Ege Yatirim Ihracat Gastronomi Inovasyon Teknoloji (EGE YIGIT) Ödülleri kapsaminda Inovatif Turizm Yatirimi Ödülü verildi.

Izmir’de düzenlenen törende ödülünü alan Baskan Ömer Günel, ikinci kez bu ödüle layik görülmenin mutluluk verici oldugunu belirtti.



“Dogal güzelliklerimizi Inovasyonla harmanladik”

Pandemi sonrasi gündelik yasam pratiklerinin büyük ölçüde degisime ugradigini ifade eden Baskan Ömer Günel “Bu duruma Y ve Z kusaginin talep ve beklentileri de eklenince yeni dünyanin yeni turizm anlayisina uygun yatirimlar öne çikmaya basladi.

Bu süreçte biz de Kusadasi Belediyesi olarak kentimizin dogal güzelliklerini inovasyonla harmanlayarak Davutlar Sevgi Plajimizda önce Ada Camping projesini yasama geçirdik. Ardindan da zamana ve mekâna bagli kalmaksizin çalisan; çagimizin yeni turist tipi ‘dijital göçebeler’in, gerekli dijital alt yapiya sahip, doga ile iç içe bir ortamda konaklayabilecekleri Kampinova projesini yasama geçirdik. Kisa süre içerisinde kapilarini açacak olan Kampinova’nin da tipki Ada Camping gibi Kusadasi turizmine yeni bir soluk getirecegine inaniyorum. Ödüle layik görüldügümüz bir diger projemiz olan Lütfi Suyolcu Kent Meydani ve Yasam Alani ise önemli bir ihtiyaci giderecek. Kent Meydani, Kusadasi’nin atmosferini ve ruhunu bütünüyle degistirecek bir vizyon projesi olarak büyük önem tasiyor. Bu projeler ile ödüllendirilmek motivasyonumu ve enerjimi artiran bir unsur oldu” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile