Baskan Günel, Pohang Belediyesi Heyetini Agirladi

Baskan Günel, Pohang Belediyesi Heyetini Agirladi

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kore Cumhuriyeti Pohang Belediyesi heyetini makaminda agirladi. Kusadasi Belediyesi’nin çalismalari ile ilgili olarak Baskan Ömer Günel’den bilgi alan Koreli heyet, Kusadasi ile kardes sehir olmak istediklerini belirtti.



Kore Cumhuriyeti Pohang Belediyesi’nden gelen 3 kisilik heyet, Kusadasi Limani’nda incelemelerde bulunduktan sonra Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Pohang Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürü Park Jin Sang, Eski Kore Cumhuriyeti Istanbul Baskonsolosu Jong Kyung Hong ve Kore Valiler Dernegi Türkiye Temsilcisi Yongdurk Park’tan olusan heyet, Kusadasi Belediyesi’nin yaptigi çalismalar ve etkinlikler ve yasama geçirilebilecek ortak projeler ile ilgili olarak Baskan Ömer Günel’le bilgi alisverisinde bulundu.

Kusadasi Belediyesi’nin çalismalarini çok begendiklerini belirten Koreli heyet, Kusadasi ile kardes sehir olmak istediklerini ifade etti.

Pohang Belediyesi heyetinin ziyaretinden memnuniyet duydugunu dile getiren Baskan Ömer Günel ise turizm kentlerinin uluslararasi alanda gelistirecegi diplomatik iliskilerin önemine dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile