Baskan Kul, 'Muhtarlarla Isbirligi Ve Iletisim Güçlenecek'

Baskan Kul, 'Muhtarlarla Isbirligi Ve Iletisim Güçlenecek'

31 Mart’ta gerçeklesen yerel seçimlerin ardindan göreve gelen muhtarlarla yapilan ilk toplanti, Terme Halk Egitimi Merkezi Konferans Salonunda gerçeklesti. Baskan Kul, “Muhtarlarla isbirligi ve iletisim güçlenecek ”dedi.

Terme Kaymakami Metin Maytalman, kurum müdürleri ve 82 mahalle muhtarinin bir araya geldigi toplantida, Belediye Baskani Senol Kul, muhtarlarin önemine dikkat çekti. Yeni göreve baslayan muhtarlari kutlayan Baskan Kul, "Muhtarlarimiz, mahallelerimizin sesi, sorunlarinin çözümünde ilk adimi atan kiymetli temsilcilerimizdir. Onlar olmadan yerel yönetimlerin basarisi tam anlamiyla mümkün degildir" diye konustu.



"Güçlü bir iletisim ve istisare kültürü"

Toplantida, muhtarlarin mahallelerdeki sorunlari daha etkin bir sekilde iletebilmeleri için iletisim kanallarinin güçlendirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve mahallelerin ihtiyaçlarina yönelik çözüm odakli çalismalar yapilmasi konulari ele alindi. Baskan Kul, "Bu yeni dönemde, muhtarlarimizla güçlü bir iletisim ve istisare kültürü olusturarak, mahallelerimizin sorunlarini hizla çözecegiz. Birlikte çalisarak, Terme’yi daha yasanabilir, daha modern bir sehir haline getirecegiz" diye konustu.



"Her yatirimda muhtarlarimizin emegi var"

Terme’ye yapilan her yatirimda muhtarlarin büyük katkisi ve emegi oldugunu ifade eden Baskan Kul, “Daha güzel bir Terme olusturma hedefiyle, muhtarlarimizla isbirligi içinde mahallelerde yapilacak tüm islerin koordinasyonunu saglayacagiz. Bu süreçte Muhtarlarimiz, sahadaki gözümüz ve kulagimiz olacaklar. Uyum içerisinde çalisarak, sorunlarimizin bir bir üstesinden gelecegiz" seklinde konustu.

Yeni göreve baslayan muhtarlar ve kurum müdürlerinin kendilerini tanitmalarinin ardindan toplanti son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile