Baskan Özcan, 'Nazilli Belediyespor'u Hep Birlikte Sampiyon Yapacagiz'

Baskan Özcan, 'Nazilli Belediyespor'u Hep Birlikte Sampiyon Yapacagiz'

Nazilli Belediye Baskani ve Nazilli Belediyespor Onursal Baskani Kürsat Engin Özcan, Belediye Meydani’nda kurulan kombine satis standini ziyaret ederek ilçedeki engelli derneklerine kombine kart hediye etti.



Yapilan çalismalarla Nazilli’de bir ilki gerçeklestirdiklerini ifade eden Baskan Özcan; “Insallah çok güzel bir takim olusturacagiz. Engelleri asa asa hep birlikte sampiyonlugu kutlayacagimiz bir ortam diye düsünüyoruz. Engelli vatandaslarimiza girisler zaten ücretsiz. Yönetim kurulundaki arkadaslarimiz engellilerimizle birlikte yanlarinda refakatçi olarak gelen, onlara yardimci olan aileleri girislerinde herhangi bir zorluk yasanmasin diye güzel bir proje gelistirdiler. Bunu gerçeklestirmenin kivancini yasiyoruz. Dedigim gibi engelleri asa asa hem Nazilli’deki sorunlari çözecegiz hem de Nazillisporumuzu sampiyon yaparak bir üst lige çikacagiz insallah” diye konustu.



Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu’na tesekkür eden Nazilli Engelsiz Engelliler Dernek Baskani Ahmet Ünlü; “Engelliler birken iki olacak bu sayede. Nazillispora bir destek verirken iki destek verecekler. Bu desteklerle önümüzdeki yil bir üst ligde herkesi biz tribünlere davet edecegiz” sözlerini kaydetti.



Engellilerden olusan bir kadro kurma hayalleri oldugunu söyleyen Nazilli Bedensel Engelliler Dernek Baskani Ali Köse; “Baskanimiza ve Nazillisporumuza katkilarindan dolayi çok tesekkür ediyoruz. Engelli kadrosuyla da engellispor kurmayi çok istiyoruz. Engellilerden güzel bir kadro çikartip iller ve ilçeler arasinda da güzel hali sahalar, futsallar yaparsak çok güzel olur” ifadelerine yer verdi.

Kombine satislarla kapali ve açik tribünde yüzde 60’lik bir doluluk yakaladiklarini belirten Klüp Basin Sözcüsü Ümit Özmen; “Engelli yakinlarinin daha rahat girebilmesi için Kürsat Baskanimiz sag olsun biletlerimizi satin aldi. Su anda 60 adet kombine satin alindi. Tekerlekli sandalyeyle gelen engellerimiz için tellerin arkasinda kapali bir yer yapabiliyoruz. Sag olsun engellilerimiz hem destek veriyorlar hem de katilim sagliyorlar. Bizler de onlara tesekkür ediyoruz. Bugün açik- kapali tribünümüz için kombine satislarimiz devam ediyor. Ayni zamanda Pazar günü de statta maç öncesi satislarimiz devam edecek. Nazilli halkini kombine biletle maça girmeleri için bekliyoruz. Su anda VIP tribün kombinelerimizin tamami satildi. Nazilli ilçe stadinin yüzde80-90’inin kombine bilet satisi için giris yapmak gibi bir planimiz var. Taraftar gruplarimiza çok tesekkür ediyoruz. Nazilli’deki tüm sporseverleri Pazar günü oynanacak olan maça davet ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile