Baskan Özyigit Açiklamasi 'Esit Ve Kaliteli Hizmet Sunmak Için Tüm Imkanlarimizla Görevimizi Sürdürüyoruz'

Baskan Özyigit Açiklamasi 'Esit Ve Kaliteli Hizmet Sunmak Için Tüm Imkanlarimizla Görevimizi Sürdürüyoruz'

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, ilçenin kirsal mahallelerinden olan Degirmençay ve Karahacili’yi ziyaret ederek, vatandaslarla bir araya geldi. Hayata geçirilen projeler ve yapilan çalismalarla ilgili vatandaslari bilgilendiren Özyigit, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinledi.

Baskan Özyigit, vatandaslarin hizmetler hakkindaki görüslerini almak ve taleplerini dinlemek amaciyla düzenli olarak yaptigi kirsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Özyigit, ziyaretlerinde hayata geçirdikleri projeleri de vatandaslarla paylasarak, katilimi artiriyor. Yenisehir’in tüm mahallelerini kapsayan esitlikçi bir belediye hizmet anlayisiyla çalismalarini sürdürdüklerini kaydeden Özyigit, “Sorunlarinizi dinlemek, taleplerinizi yerine getirmek ve sizlerle birlikte yasam kalitemizi yükseltmek için buradayiz. Sizlerle birlikte Yenisehir’i daha da güzellestirecek ve gelistirecegiz. Tüm mahallelerimizde yasayan vatandaslarimiza esit ve kaliteli hizmet sunmak için tüm imkanlarimizla görevimizi sürdürüyoruz. Bu dogrultuda, kirsal mahallelerimizin ihtiyaçlarini göz ardi etmeksizin, sürdürülebilir projeler gelistirme gayreti içindeyiz. Bizimle birlikte oldugunuz için sizlere ve muhtarlarima tesekkür ediyorum" dedi.

Pazar günü yapilacak seçimlerde vatandaslara sandiga giderek oy kullanma çagrisinda bulunan Özyigit, “Irademizi sandiga yansitmamiz ve nasil yönetilecegimize karar vermemiz gerekiyor. Sandiktan çikan sonucun ülkemize ve kentimize hayirli olmasini diliyorum" ifadelerini kullandi.

Ziyaretlerin sonunda Özyigit, 14 Mayis Anneler Günü dolayisiyla kadinlara lavanta hediye ederek, günlerini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile