Baskan Palancioglu Mahalle Muhtarlarinin Gününü Kutladi

Baskan Palancioglu Mahalle Muhtarlarinin Gününü Kutladi

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu ve Melikgazi Kaymakami Bülent Karacan Muhtarlar Günü münasebetiyle Melikgazi ilçesi mahalle muhtarlari ile bulusarak taleplerini dinledi.

Belediye ile vatandaslar arasinda gönül köprüleri kuran mahalle muhtarlarinin gününü kutlayan Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, "19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Bugün hem kendilerini tebrik ettik, hem de bizden taleplerini dinledik. Melikgazi Kaymakami Bülent Karacan ile sanki yillardir burada çalisiyor gibi uyum içerisinde çalisiyoruz. Muhtarlarimizla birlikte elimizden gelen çalismayi yapiyoruz. Gece gündüz hizmet etmek için çalisiyoruz. Belediye olarak her mahalleye dokunuyoruz. Sosyal tesisler, yeni yollar, parklar, camiler, saglik merkezleri, okullari yapiyoruz. Farkli alanlarda gücümüzün ötesinde çalismalar yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Palancioglu, “Baska illerden belediyelere projelerimiz örnek ve referans oluyor. Melikgazi’nin gelecegini kurtaracak çalismalara imza atiyoruz. Neye ihtiyaç varsa onun mücadelesini veriyoruz. Rekor denecek asfalt yapiyoruz. Melikgazi’ye çok daha güzel çalismalar yapiyoruz. Hemsehrilerimize en iyi hizmetleri ulastirma yolunda büyük bir misyona sahip muhtarlarimizla el ele, gönül gönüle yürümeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile