Baskan Palancioglu'ndan Gençlere Yeni Futbol Sahasi

Baskan Palancioglu'ndan Gençlere Yeni Futbol Sahasi

Ilçede gençler için hayata geçirdigi projelere bir yenisini daha ekleyen Melikgazi Belediyesi, Belsin Kocatepe Mahallesi’nde, amatör spor kulüplerinin çalismalarini yapabilecegi büyük, nezih bir futbol sahasini hayata geçirdi.

Melikgazi Belediyesi ilçede bulunan Kocatepe Mahallesi’ne yeni bir futbol sahasi kazandirdi. Sahada incelemelerde bulunan Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu gençleri tüm etkinliklere dahil etmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Kocatepe Mahallesine çok güzel, nezih ve büyük bir futbol sahasi kazandirdiklarini söyleyen Baskan Palancioglu, "6 adet soyunma odasi ve duslari ile oldukça güzel oldu. Gençlerimizi tüm olumsuzluklardan korumak için spor, sanat, müzik gibi faaliyetler son derece önem tasiyor. Melikgazi Belediyesi olarak gençlerimizi tüm etkinliklere dahil etmek için büyük çaba gösteriyoruz. Burayi Gençlik Spor Il Müdürlügümüze ve Amatör Spor Kulüplerimize tahsis edecegiz. Burada insallah önümüzdeki haftadan itibaren amatör futbol takimlari çalismalarini gerçeklestirecek. Dolayisiyla gençlerimizin enerjilerini atacaklari güvenli, nezih bir ortamda spor yapmalarini saglayacagiz. Emegi geçen mesai arkadaslarima tesekkür ederim. Gençlerimize ve Melikgazi’mize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile