Baskan Sekmen Açiklamasi 'Üçüncü Dönemimiz Erzurum'un Sahlanis Vakti Olacak'

Baskan Sekmen Açiklamasi 'Üçüncü Dönemimiz Erzurum'un Sahlanis Vakti Olacak'

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, “Üçüncü dönemimiz insallah kadim kent Erzurum’umuzun sahlanis vakti olacak” dedi.

AK Parti Istanbul Il Baskanligi’nin ev sahipliginde, Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti Aday Tanitim Toplantisi düzenlendi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, toplantida Cumhur Ittifaki’nin 31 Mart Pazar günü yapilacak mahalli idareler seçiminde Erzurum Büyüksehir Belediye Baskan Adayinin, Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen oldugunu açikladi.

Baskan Sekmen, konuyla ilgili yaptigi degerlendirmede, Cumhurbaskani Erdogan’a sükranlarini sundu.

Baskan Sekmen, sosyal medya paylasiminda ise söyle dedi: “Devlet Baskanimiz, Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan Beyefendi’nin tensip ve takdirleriyle Anadolu’nun incisi, kadim sehrimiz Erzurum’umuza 3. Dönem Erzurum Büyüksehir Belediye Baskan Adayi olduk. Birlikte yol yürümekten onur ve gurur duydugum Dünya Liderimize sükranlarimi arz ediyorum. Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan Beyefendi’nin yürüdügü bu aziz yolda 31 Mart seçimleriyle yeni bir demokrasi destani daha yazacagiz insallah. Türkiye Yüzyili Belediyeciligi ile aziz sehrimizi eser yatirimlarimizla kalkindirmaya ve tarih kentini nakis nakis islemeye devam edecegiz. Türkiye Yüzyili sehirleri için haziriz ve kararliyiz.”

Baskan Sekmen, Erzurum’a hizmet etmenin onur ve gururunu da yasadigini ifade ederek, “Sehrimizde 10 yilda nice eser yatirimlarimizi hayata geçirdik. Insallah yeni dönemimizde de zirve yatirimlarimizi, mega projelerimizi, yarim kalan eserlerimizi tek tek hayata geçirecegiz” diye konustu.

Baskan Sekmen, “Dün oldugu gibi bugün de sikmadik el ve adim atmadigimiz mahalle birakmayacagiz” kaydini düstü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile