Baskan Sekmen Senkaya, Karayazi Ve Karaçoban'a Çikarma Yapti

Baskan Sekmen Senkaya, Karayazi Ve Karaçoban'a Çikarma Yapti

Seçim çalismalari kapsaminda ilçeleri gezen Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Senkaya, Karayazi ve Karaçoban’a çikarma yapti.

Ilçe temaslarinda seçim koordinasyon merkezlerinin de açilisini yapan Baskan Sekmen, gittigi her yerde coskulu kalabaliklarla karsilandi. Gördügü ilgiden dolayi mutlulugunu dile getiren Baskan Sekmen, “Biz 10 yilda çok büyük isler yaptik. Alt ve üst yapidan tutun da biz tüm ilçelerimizi dogalgazla bulusturduk. Her köyde her mahallede çalismalarimiz artarak devam edecek. Çünkü biz sizi çok seviyoruz biz Erzurum’u çok seviyoruz. Biz de ayri gayri asla yok. Hizmetlerimiz tüm ilçelerimizde esit bir sekilde yürütülüyor. Nasip olursa yeni dönemimizde tüm ilçelerimizi dört basi mamur bir hale getirecegiz” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat’in da katildigi ilçe gezilerinde muhtarlarla da bir araya gelen Baskan Sekmen, “Muhtarlarimiz vatandaslarimizin birinci derecede temsilcileridir. Muhtarlarimiza hizmet etmek ilçelerimize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Vatandaslarimizin temsilcisi olan muhtarlarimizi sahsim ve kurumum, her zaman çok önemsemekteyiz. Mahalli idarelerin yapitasi olan muhtarlarimiz yerel yönetimin hamisi ve bizim de en büyük destekçimizdir. Biz mahalli idareciler olarak muhtarlarimiz olmadan asla basarili olamayiz. Insallah el ve gönül birligiyle ilçelerimizin bütün sorunlarini en asgari seviyeye indirecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile