Baskan Yalçin Açiklamasi 'Ziraat Odasi Gibi Çalistik'

Baskan Yalçin Açiklamasi 'Ziraat Odasi Gibi Çalistik'

Talas Belediyesi’nin kirsal mahallelere yaptirdigi sosyal tesislerin seri açilislari ara vermeden devam ediyor. Bunlarin besincisi olan Örencik Sosyal Tesisi’nin açilis töreninde konusan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, “Kirsal mahallelerimize verdigimiz destekle adeta ziraat odasi gibi çalistik.” dedi.

Mahalle meydaninda düzenlenen törene katilan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, genç yasli kadin erkek her yastan mahalleli tarafindan yogun sevgi gösterileriyle karsilandi. AK Parti Talas Ilçe Baskani Mustafa Kiraz ile MHP Talas Ilçe Baskani Kayhan Saraç’in yani sira AK Parti ve MHP ilçe teskilatlari, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlariyla birlikte Istanbul Örencik Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Talip Arslantürk ile Çömlekçi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ethem Çoban’in da katildigi törende konusan Örencik Muhtari Nurettin Bulut, yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Yalçin’a tesekkür etti. Mahallenin ileri gelenlerinden emekli ögretmen Ali Riza Güngör, Baskan Yalçin ile yeni tanistigini belirterek, “Baskanimiza ve personele özellikle tesekkür ediyorum. Köyümüze birçok eser kazandirdi. Hele bu sosyal tesis köyümüzü birçok sikintidan kurtardi.” dedi.

MHP Talas Ilçe Baskani Kayhan Saraç, yapilan tesisin mahalleye hayirli olmasini dilerken, AK Parti Talas Ilçe Baskani Mustafa Kiraz, “Tesisimiz hayirli olsun. Mustafa baskanimiz sag olsun Örencik’e, kirsala, Talas’a ve Kayseri’ye deger katmaya devam ediyor. Bu degeri hepimiz yasayarak idrak ediyoruz. Sizin desteklerinizle baskanimiz insallah hizmetlerine 5 yil daha devam edecek gibi görünüyor. Desteginiz sürdügü müddetçe Örencik, Talas, Kayseri kazanacak.” diye konustu.

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin da böyle bir tesise mahallenin ihtiyaci oldugunu belirterek, "Besinci sosyal tesisimizi açiyoruz. Büyüklerimiz bilir eskiden köy odalari olurdu. Çok ihtiyaca cevap veremezdi. Ancak yine de güzel görevler yapardi. Simdi burada cenazeden nisan, dügün ve asker ugurlamaya kadar herkes bu tesisi kullanacak” seklinde konustu.



Örencik’e dogalgaz müjdesi

Diger baskan adaylarinin da sosyal tesisi kullanmasinin demokrasinin örnegi oldugunu anlatan Baskan Yalçin; "Ihtiyaç bitmez. Kepez’e gelen dogalgaz insallah sene de buraya gelir herkes rahatlar. Ihtiyaçlar her zaman gündeme getiren muhtarimiza tesekkür ediyorum. Biz her zaman sizlerin emrindeyiz. Arkadaslarim kirsala yaptigimiz çalismalarin listesini hazirladilar tam alti sayfa. Koyun yikamadan tohum destegine kadar hizmet verdik. Bunlardan tarim makineleri destegimiz devrim oldu. Ziraat odasi gibi çalistik” ifadelerini kullandi. Talas Kaymakami Yasar Dönmez ise; "Böylesine degerli insanlarin yasadigi mahalleye böylesine güzel tesisler yakisir. Sayin belediye baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyoruz. Muhtesem, örnek bir tesis olmus. Bana göre tüm Türkiye’deki kirsal mahallelerde yapilmasi gereken örnek bir tesis" degerlendirmesinde bulundu. Konusmalarin ardindan Örencik Muhtari Nurettin Bulut; Talas Kaymakami Yasar Dönmez, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, AK Parti Talas Ilçe Baskani Mustafa Kiraz ve MHP Talas Ilçe Baskani Kayhan Saraç’a plaket takdim etti.

Daha sonra sosyal tesis dualar esliginde kurdelesi kesilerek hizmete girdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile