Baskan Yurdagül'den Seçim Öncesi Sagduyu Çagrisi

Baskan Yurdagül'den Seçim Öncesi Sagduyu Çagrisi

14 Mayis Pazar günü gerçeklesecek olan Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekilligi seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Il Baskani Adem Yurdagül bir mesaj yayinladi.

Baskan Yurdagül mesajinda, sunlari kaydetti; “Cumhuriyeti kuran sehir Erzurum’da yarin gerçeklesecek olan seçim, milletimizin yeni Türkiye Yüz Yilina adim atacagi, istikbalin seçimidir. Inaniyorum ki Erzurumlular gerekeni yapacak, kendi ittifaklari olan Cumhur Ittifakina gerekli destegi vereceklerdik. Dadaslar, Milliyetçi Hareket Partisinin, bu sehrin ve ülkemizin emniyet kemeri oldugunu çok iyi bilmektedirler. Yeni yüz yilda Hep Birlikte Türkiye diyerek oylarini MHP lehine kullanacaklarina da eminiz. Terörle, fetöyle ve dahi tüm terör örgütleri ve ülkemizi bölmeye çalisan güçlerle bas edecek tek güç vardir, o da Cumhur Ittifakidir.

Yurdagül, Pazar günü, her bir hemsehrimizin sandiga giderek iradelerini ortaya koymalarinin ne kadar önemli oldugunun altini çizerek, gün Milli Iradeye, Milli Benlige, Milli Gençlige, Milli Gelecege ve Milli Kalkinmaya sahip çikma günüdür. Feraseti yüksek, Aziz Erzurumlular da bunun net bir sekilde farkindadirlar.

Seçmenimizden ve teskilatlarimizdan ricam, Pazar günü gerçeklesecek olan seçimde hiç bir provakasyona gelmemeleri, sagduyulu ve huzurlu bir sekilde sandiga giderek oylarini kullanmalaridir. Biz biliyoruz ki milleti bölmek isteyen güç ve eller sandiklara da sirayet edecek, fakat biz asla buna firsat vermeyecek güvenin ve huzurun sehri Erzurum’da sükunet içinde seçimimizi gerçeklestirecegiz.

Teskilatlarimiz bizim bel kemigimiz

Yurdagül açiklamasinda, tüm teskilat mensuplarina tesekkür ederek, Il yönetimimiz, ilçe baskanlarimiz ve yönetimlerimiz, ülkü ocaklari il ve ilçe baskanliklarimiz ve teskilatlari, Ispir ve Uzundere Belediye baskanlarimiz, Kamu-Sen ve Kamu-Sen’e bagli subelerimiz, Türk Hukuk Enstitüsü, Tükav, Kaçep birimimize ve sahada kalbi üç hilal ile atan tüm gönül erlerimize seçim süreci boyunca verdikleri emek için sükranlarimi ve saygilarimi sunuyorum. Onlarin emegi çok büyük... Erzurum basini bizim sesimiz oldu

Mesajinda, Erzurum basinini unutmayan Yurdagül, çalismalarimizi halkimiza tasiyan, bizim sahada ki sesimiz olan basinimiza da çok tesekkür ediyorum. Iyi ki varlar. “
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile