Basketbol Açiklamasi ULEB Avrupa Kupasi

Türk Telekom: 73 Boulogne Metropolitans 92: 65.

Türk Telekom Basketbol Takimi, ULEB Avrupa Kupasi A Grubu ilk hafta maçinda konuk ettigi Fransa temsilcisi Boulogne Metropolitans 92'yi 73-65 yendi.

Karsilikli sayilarin oldugu mücadelenin ilk 5 dakikasi 13-11 Türk Telekom'un üstünlügüyle geçildi. Hunter ve Ginat'in sayilari ile Cummings'in dis atislarina Perez, Dorukhan Engindeniz ve Harrison ile cevap veren Türk Telekom, ilk periyodu 24-22 önde tamamladi.

Ikinci çeyrekte pota altindan Ellis'in sayilariyla etkili olmaya çalisan Türk Telekom'a Ho You Fat ile arka arkaya buldugu üçlüklerle cevap veren Boulogne Metropolitans 92, mücadelenin 15'inci dakikasini 34-28 önde bitirdi. Bu dakikadan sonra pota altindan Samet Geyik ve Berk Demir ile sayilar bularak farki kapatmaya çalisan Türk Telekom, Ho You Fat ile Cummings'in sayilarina engel olamadi. Boulogne Metropolitans 92, soyunma odasina 42-36 önde gitti.

Üçüncü periyot karsilikli sayilarla baslarken, mücadelenin 25'inci dakikasi 49-44 konuk ekibin üstünlügüyle geçildi. Ginat, Mcrae ve Konate üçlüsüyle farki açmaya çalisan Boulogne Metropolitans 92'ye Türk Telekom; Perez, Dorukhan Engindeniz ve Ellis ile karsilik verdi. Üçüncü periyot, 53-52 Boulogne Metropolitans 92 üstünlügüyle tamamlandi.

Final periyoduna iyi baslayan ve boyali alanda sert savunma yapan Türk Telekom, Dorukhan Engindeniz ve Ellis'in sayilariyla 9-0'lik seri yakaladi, 32. dakikada skoru 61-53'e getirdi. Konuk ekibin Cummings, Ginat ve Konate ile buldugu sayilara Berk Demir, Harrison ve Perez ile karsilik veren Türk Telekom, maçi 73-65 kazandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile