Bassavci Kiliç'tan Çocuk Ve Genç Tutuklulara Açiklamasi 'Bol Bol Kitap Okuyun'

Bassavci Kiliç'tan Çocuk Ve Genç Tutuklulara Açiklamasi 'Bol Bol Kitap Okuyun'

Samsun’un Kavak ilçesinde Çocuk ve Gençlik Kapali Ceza Infaz Kurumunda kalan çocuk ve genç tutuklulara iftar verildi. Iftarda konusan Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç, çocuk ve genç tutuklulara "Bol bol kitap okuyun" tavsiyesinde bulundu.

Kavak Çocuk ve Gençlik Kapali Ceza Infaz Kurumu Müdürü Selma Tekin tarafindan kurumda barindirilan çocuklarin ahlaki ve manevi gelisimlerini desteklemek, yeniden topluma kazandirilmasi süreçlerine katki saglamak amaciyla bir iftar programi düzenlendi.

Samsun Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Sabri Kiliç, iftarda çocuk ve genç tutuklulara hitaben yaptigi konusmada, "Mübarek Ramazan ayi nedeniyle iftar yemeginde sizlerle bir araya geldik. Bakanligimiz ve dolayisiyla bizler buradaki misafirligininiz süresince yapilan egitim çalismalarina ve meslek edindirme faaliyetlerine en aktif bir sekilde katilarak zamaninizi en iyi sekilde degerlendirmenizi istiyoruz. Bu arada bol bol kitap okumanizi tavsiye ediyoruz. Devletimiz sizlerin buradaki misafirliginizin ardindan normal hayata en iyi sekilde entegre olmaniz için her türlü tedbirleri almaktadir. Sizleri seviyor ve çok önemsiyoruz. Buradan çiktiktan sonra buralara bir daha dönmemenizi, aileleriniz ile birlikte saglikli ve mutlu bir sekilde yasayarak topluma faydali bireyler olarak yasaminizi sürdürmenizi istiyoruz" diye konustu.

Program Kavak Müftüsü Yakup Belen’in yaptigi dua ile son buldu. Iftar programina Samsun Cumhuriyet Bassavci Vekili Mehmet Akif Aktas, Kavak Belediye Baskani Ibrahim Saricaoglu, Cezaevi Savcisi Ümit Safak Koçak, Kavak Savcisi Süleyman Aydin, Hakim Ayse Firtina, Kavak Çocuk ve Gençlik Ceza Infaz Kurumu Müdürü Selma Tekin, Kavak Açik Cezaevi Müdürü Veysel Demir, Kavak S Tipi Ceza Infaz Kurumu Müdürü Hayrettin Tas, Kavak Cezaevi Karakol Komutani Özdemir Karabagli, Kavak Müftüsü Yakup Belen ve kurumda bulunan suça sürüklenen magdur tutuklu çocuklar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile