Bayrakli'dan 'Kocatepe' Çikarmasi

Bayrakli'dan 'Kocatepe' Çikarmasi

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Büyük Taarruz ve Izmir’in kurtulusunun 100. yil dönümünde, Afyon Kocatepe’de yapilacak Zafer Yürüyüsü’ne katilmak üzere yola çikan yüzlerce vatandasi alkislarla ugurladi.

Izmir Büyüksehir Belediyesi, Izmir’in kurtulusunun 100’üncü yil dönümünü tarihe geçecek etkinliklerle kutlamaya hazirlaniyor. Bu çerçevede, Afyon Kocatepe’den baslayacak zafer yürüyüsüne katilmak üzere vatandaslarda Bayrakli’dan otobüslerle Afyonkarahisar’a hareket etti. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, partililer ve çok sayida vatandas, otobüsleri alkislarla ugurladi.

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattir” dedigimiz önemli bir süreçteyiz diyerek konusmasina baslayan Baskan Serdar Sandal, “100’üncü yilinda ulusal kurtulus mücadelemizin basladigi Afyon, Kocatepe’ye gidiyoruz. Sabahin 4’üne kadar sembolik olarak yürüyerek o yoklukta, bitkinlikte, çaresizlikte Türkiye’nin dört bir yanindan gelen vatan evlatlarinin verdigi mücadeleyi bir defa daha idrak etmis olacagiz. Bu ülkede cumhuriyet, bayrak ve Atatürk devrimleri masa üzerinde kazanilmadi; bedeller ödendi, kanlar döküldü. Bizim bu ülkeye, degerlerimize Atatürk’e bagliligimizin temellerinde de bunlar var. Türkiye Cumhuriyeti Devletini sonsuza kadar ayakta tutmak asli görevimiz. Bunun için üzerimize ne düsüyorsa, ne yapmamiz gerekiyorsa dün oldugu gibi bugün de, yarin da hep beraber yapacagiz. Söz konusu vatansa gerisi teferruattir dedigimiz bir süreçteyiz. Öfkemizi, tartismamizi, kavgamizi bir tarafa birakacagiz. Önümüzde kocaman bir süreç var. Yolunuz açik olsun. Afyon’da görüsmek üzere” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile