Bebek'teki Çifte Cinayetin Görüntüleri Ortaya Çikti Açiklamasi 'Rambo Biçagi'yla Öldürülmüsler

Bebek'teki Çifte Cinayetin Görüntüleri Ortaya Çikti Açiklamasi 'Rambo Biçagi'yla Öldürülmüsler

Bebek’te 2 gencin is çikisi geldikleri meydanda, taksiciye küfür eden alkollü 6 kisilik bir gruba tepki göstermeleri sonucu çikan kavgada öldürüldükleri o anlarin görüntüleri ortaya çikti. Besiktas Asayis Büro Amirligi polislerinin Bagcilar’da yakaladigi 6 süpheliden 3’ünün gençleri, “Rambo biçagi” diye tabir edilen biçakla öldürdügü ögrenildi.

Bebek Cevdetpasa Caddesi’nde geçtigimiz Cumartesi dün saat 01.00 siralarinda meydana gelene olayda, sahilde bir teknede çalisan Engin Göregen ile Mazlum Dogan, mesailerinin bitmesi sonrasinda eve gitmek için meydana gelmislerdi. Iki genç, mesai bitimi geldikleri meydanda taksi beklemeye baslamisti. O esnada meydanda bekleyen taksiciye, 2’si kiz 6 kisilik bir grup küfür ve hakaret etmisti. Bunu duyan iki genç ise taksiciyi savunarak gruba tepki göstermisti.

Taksiciyi savunurken biçaklanmislardi

Tepki üzerine grup tartistiklari iki genci çikan kavgada biçaklamisti. Vücutlarina aldigi darbelerle agir sekilde yaralanan iki genç, kaldirildiklari hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmisti. Yasanan o anlarin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde, iki gencin yolun karsisindan kaldirma gelip diger grupla karsilastigi ve aralarinda bir arbede oldugu görülüyor.

6 kisi grup Bagcilar’da yakalanmisti

Öte yandan olaydan sonra kaçan 6 süpheli, Bagcilar’da Besiktas Asayis Büro Amirligi polisleri tarafindan evinde yakalanmisti. Gözaltina alinan H.E.A.(17), B.K.(17), M.O.B.(18), G.Ö.(18) ile H.G.A.(18) ve B.E.L.(17) isimli kadinlarin bulundugu grup emniyete götürülmüstü.



"Rambo biçagi"yla öldürülmüsler

Gözaltina alinan gruptan H.E.A., B.K. ve M.O.B.’nin iki genci öldürdügü tespit edilmisti. Saldirganlarin ilk ifadelerinde karsilikli küfürlesme sonrasi kavga çiktigini söyledikleri ögrenilmisti. Öte yandan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi’ndeki islemleri devam eden 6 süphelinin adliyeye sevk edilecegi ögrenildi. Ayrica gençlerin “Rambo Biçagi” diye tabir edilen biçakla öldürüldükleri ortaya çikti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile