BEBKA E-Ticaret Egitimleri Ile Bilecikli Üreticileri Dünya'yla Bulusturacak

BEBKA E-Ticaret Egitimleri Ile Bilecikli Üreticileri Dünya'yla Bulusturacak

BEBKA, Bilecik’te faaliyet gösteren üreticiler için ‘Uygulamali E-ticaret ve Dijital Pazarlama Egitim ve Danismanlik Programi’ baslatti. Program ile üreticilere ihracat kapisinin açilmasi hedefleniyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Bursa Eskisehir Bilecik Kalkinma Ajansi (BEBKA) tarafindan hayata geçirilen ‘Uygulamali E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Egitim ve Danismanlik Programi, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya’nin katilimiyla basladi.



Kizilkaya: “Üretici, daha çok kazanacak”

Açilis konusmasinda e-ticaretin öneminin pandemi ile birlikte daha da arttigini kaydeden Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya “E-ticaretteki gündem yogunlugu, pandemi sonrasinda da sürekli gelisim gösteriyor. BEBKA bünyesinde baslatilan program da bu gelisimi destekliyor. Programdan yararlanan üreticiler, dükkân sahibi olan diger esnafa kiyasla daha avantajli olacak. 7 gün 24 saat, kesintisiz sekilde müsteriye ulasabilecekler. Mekân ve zaman sinirlamasi olmadan faaliyetlerini sürdürebilecekler. Katilimcilarin bu alanda uzmanlasmasinin basta Bilecik olmak üzere tüm bölgenin, ülkenin faydasina olacagina inaniyorum. Bilecik için bu egitimin organize edilmesinde basta BEBKA olmak üzere emek veren herkese çok tesekkür ederim” dedi.



Durak: “E-ticaret daha kiymetli olacak”

E-ticaret odakli her çalismaya ayri önem verdiklerini kaydeden BEBKA Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zeki Durak da “Ajans olarak bölgemizde üreticilerin e-ticaretle dünyaya açilmasi için bir seferberlik baslattik. Bilecik ilimizdeki potansiyeli, ulusal ve uluslararasi pazarlar ile bulusturmak için üreticilerimizin rekabet edilebilirligini artirmak adina bu egitimi baslatmis olmanin heyecanini yasiyoruz. Üreticilerimizi birçok programla destekliyoruz. Bunlardan biri de kirsal kalkinma ve bu yöndeki desteklerimiz devam edecek. E-ticaret, önümüzdeki yillarda çok daha kiymetli olacak. Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü koordinasyonunda yürüttügümüz genç istihdami faaliyetlerimizden biri olarak, basta üreticilerimize, bölgemize katki saglayacak bu egitim sonucunda bölgemizdeki katma degerli üretiminin yerelden ulusala, ulusaldan küresele artmasini hedefliyoruz. Programa destek veren Bilecik Valiligi ve ev sahipligi yapan Bilecik Il Milli Egitim Müdürlügü’ne tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Kalkinma Ajanslari Genel Müdürlügü’nün 2022-2023 temasi olan genç istihdamina ve kirsal kalkinmaya katki sunacak BEBKA’nin egitim programiyla katilimcilar; teorik açidan pazarlama ve sosyal medya yönetimini ögrenecek. Üreticiler; atölye çalismalariyla ürünlerin fotograf çekim yöntemlerini, uygun platformlara ürünlerin yüklenme sekillerini ve dijital pazarlama ile ilgili önemli bilgileri edinecek. 4 hafta boyunca 36 saat sürecek egitimlere; basvuruda bulunan gençler, kadin üreticiler ve ilgili kurum/kuruluslarinin temsilcileri katiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile