Besiktas'ta Gece Kulübünde Kadinlarin Taskinligi Kamerada Açiklamasi Ortaligi Birbirine Kattilar

Besiktas'ta Gece Kulübünde Kadinlarin Taskinligi Kamerada Açiklamasi Ortaligi Birbirine Kattilar

Ortaköy’de eglenmek için bir gece kulübüne giden 2 kadin, içeride taskinlik çikartti. Güvenlik görevlileri tarafindan disari çikarilan 2 kadin ortaligi birbirine katti. Besiktas polisi tarafindan gözaltina alinan ve 4 suçtan islem yapilan 2 kadin, adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Yasananlar ise güvenlik kameralarina yansidi.

Olay, geçtigimiz Pazar günü saat 02.20 siralarinda Besiktas Ortaköy’de meydana geldi. Iddiaya göre eglenmek için gece kulübüne giden Ada M. (33) ile Aline Berfu E. (31), alkolün de etkisiyle mekanda taskinlik çikartti. Içeridekiler durumdan rahatsiz olunca olay mekandaki güvenlik görevlilerine bildirildi.

Bunun üzerine görevliler iki kadini mekandan çikardi.

Besiktas polisi iki kadini gözaltina aldi

Kapinin önüne konan iki kadin görevlilere direnenince polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Ihbar üzerine olay yerine gelen Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü polislerini gören Ada M., bu kez de gögüs bölgesini açarak rezalet çikartti. Kapida sigara izmaritleri için birakilan demir çöp tenekesini de kaldirimdaki cama vuran Ada M., polislere de direndi. Kadin bir türlü sakinlestiremeyince orantili güç kullanilarak gözaltina alindi. Kadinlarin eglence mekanindan çikarildigi ve kapida taskinlik çikardiklari anlar ise güvenlik kameralarina yansidi.

Adli kontrolle serbest kaldilar

Emniyete götürülen Ada M. ile Alina Berfu E.’nin “tehdit”, “hakaret”, “yaralama”, “hirsizlik”, “iftira”, “santaj”, “fuhus” gibi suçlardan çok sayida suç kayitlari oldugu ortaya çikti. Emniyette “tehdit”, “hakaret”, “hayasizca hareketler”, “görevi yaptirmamak için direnme” suçlarindan adliyeye sevk edilen Ada M. ve Aline Berfu E., çikartildigi mahkemece adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile