Bilecik'te Mustafa Ceceli Ve Öykü Gürman Rüzgari Esti

Bilecik'te Mustafa Ceceli Ve Öykü Gürman Rüzgari Esti

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinin düsman isgalinden kurtulusunun 101. yili kutlamalari çerçevesinde Mustafa Ceceli ve Öykü Gürman rüzgari esti.

Pazaryeri panayir alaninda olusturulan platformla Mustafa Ceceli ve Öykü Gürman konseri ilçeye renk katarken, çevre il ve ilçelerden yaklasik 10 bin kisi konseri izledi. Sevilen sanatçilar birbirinden güzel sarkilarini Pazaryerililer için söylerken, konsere katilan vatandaslarda sanatçilara söyledikleri sarkilarda eslik etti.

Mustafa Ceceli ve Öykü Gürman, Belediye Baskani Zekiye Tekin’e ve alani dolduran binlerce vatandasa tesekkür ederken, Baskan Tekin sanatçilara Kinik Köyünde üretilen çömlek cezve hediye etti ve çiçek takdim etti.

Pazaryeri ilçesinde düzenlenen Mustafa Ceceli ve Öykü Gürman konserine Pazaryeri Kaymakami Ferhat Altay, Osmaneli Belediye Baskani Münir Sahin, Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, Bilecik Il Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Il Tarim ve Orman Müdürü Necmettin Yoldas, il ve belediye meclisi üyeleri, siyasi parti ilçe baskanlari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, ilçe merkezi, köyler ve civar ilçelerden gelen binlerce vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile