Bizim Toptan Ve G2m, Ürün Ve Hizmetlerini Ulusal Ve Uluslararasi Ziyaretçilere Tanitti

Bizim Toptan Ve G2m, Ürün Ve Hizmetlerini Ulusal Ve Uluslararasi Ziyaretçilere Tanitti

ANFAS 30. Uluslararasi Gida ve Içecek Ihtisas Fuari’nda stantlariyla yer alan Bizim Toptan ve g2m, ürün ve hizmetlerini ulusal ve uluslararasi ziyaretçilerle bulusturdu.



Türkiye’nin önde gelen organize toptan marketlerinden Bizim Toptan, 2023 sonunda 40 yili askin Ev Disi Tüketim (EDT) sektörü tecrübesi olan g2m sirketinin hisselerini Yildiz Holding’den devraldi. TÜIK verilerine göre 2023 yilinda EDT sektörünün cirosu 316 milyar TL’ye ulasirken ülkemizdeki istihdamin yaklasik beste biri EDT sektöründe yer aliyor. Bizim Toptan, ülke ekonomisi ve istihdama katkisi bakimindan Türkiye için kritik öneme sahip olan bu sektörde, g2m birlesmesiyle önemli bir konuma geldi.

6-9 Subat tarihleri arasinda Antalya’da gerçeklestirilen fuarda stantlariyla yer alan Bizim Toptan ve g2m, ürün ve hizmetleriyle ulusal ve uluslararasi ziyaretçilerin karsisina çikti. Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci ve g2m Genel Müdürü Furkan Akiner fuarda ziyaretçilerle bir araya gelerek sirketlerin faaliyetleri hakkinda bilgi verdi.

“Bizim Toptan ve g2m is birligi EDT’deki gücümüzü daha da artiracak”

Bizim Toptan ve g2m olarak güçlerini birlestirerek sektörde sinerji olusturduklarini belirten Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci, “Bizim Toptan olarak ülkemizin pazar erisimi en yüksek, en fazla isletmeye dokunan, en yaygin organize toptan marketiyiz. Bu konumumuz; 40 yili geçen EDT kanali tecrübesi sayesinde genis bir satis ve distribütörlük agi bulunan g2m’nin bünyemize katilmasiyla daha da güçlendi. Yeni yapilanmayla birlikte EDT kanalinda açik ara lider konumundayiz. Genis ürün yelpazemizle bu fuarda yer almaktan ve sektör paydaslariyla bir araya gelmekten çok mutluyuz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile