Bosanma Asamasindaki Koca Kendine Zarar Vermeye Kalkti

Bosanma Asamasindaki Koca Kendine Zarar Vermeye Kalkti

Denizli’de bosanma asamasinda oldugu esiyle barisamayan adam, kendine biçakla zarar vermeye kalkti. Polis ekipleri ve psikologun uzun ugraslari sonucu sahis elindeki biçagi birakmaya ikna oldu.

Olay, Merkezefendi ilçesi Degirmenönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ferhat I., aksam saatlerinde eline aldigi biçakla sokak ortasinda kendine zarar verecegini iddia ederek bagirmaya basladi.

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin uzun ikna çabalari sonuçsuz kaldi. Bölgeye sevk edilen psikolog ve iknaci polis ile bir süre konusan Ferhat I., esiyle tartistigini, bosanma asamasinda olduklarini ifade ederek esinin bölgeye gelmesini ve görüsmek istedigini ifade etti.

Polis ekipleri bir yandan Ferhat I.’nin esine ulasmaya çalisirken diger yandan ise sahsi ikna etme ugraslarini sürdürdü. Bir polis memurunun “Esinle görüsmen için uygun sartlari hazirlayacagim” demesine sahsin “Erkek sözü veriyor musun?” diyerek cevap vermesi ise dikkatlerden kaçmadi. Polis memurunun, biçagi vermesi halinde sahsi esiyle görüstürecegini ama bu sartlarda bu isteginin yerine getirilmesinin mümkün olmadigini söylemesi üzerine, sahis elindeki biçagi polis ekiplerine teslim etti.

Öte yandan, ikna edilen sahis ifade vermek üzere polis merkezine götürülürken, kendisini görüntüleyen gazetecilere ise tepki gösterdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile