Bu Merkez Izmitli Gençlerin Yeni Bulusma Noktasi Olacak

Bu Merkez Izmitli Gençlerin Yeni Bulusma Noktasi Olacak

Izmit Yesilova’da bulunan ve TFF Eski Baskani merhum Hasan Dogan’in adini tasiyan gençlik merkezi binasinda çalismalar sürüyor.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Yesilova Hasan Dogan Gençlik Merkezi’nde de birçok hizmeti gençlerin ayagina getirecek projesinde çalismalara devam ediyor. Eski tesisin yikildigi alanda yeniden insa edilen Hasan Dogan Gençlik Merkezi’nin zemin katinda seramik kaplama islemleri tamamlandi. Birinci katta ise zemin seramik kaplama islemleri sürüyor. Dis cephe alüminyum kompozit kaplama imalati devam eden yapinin dograma montajinda sona yaklasildi. Ekipler ikinci katta siva imalati, mekanik ve elektrik tesisatini yapiyor.

TFF Eski Baskani merhum Hasan Dogan’in adini tasiyan gençlik merkezinin birinci katinda fitness salonu, soyunma odasi, lavabolar, kafe, PDR ofisi, çok amaçli salon, idari ofis bulunuyor. 757 metrekareden olusan 2. katta ise 5 derslik, ögretmenler odasi, mescit, atölye alani, bilisim atölyesi, dinlenme ve oturma alani ve ofis yer alacak; 365 metrekare olarak planlanan çati katinda da kütüphane, depo ve ofis bulunacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile