Bu Sefer Annelere Masal Anlatildi

Bu Sefer Annelere Masal Anlatildi

DÜZCE – Düzce Milli Egitim Müdürlügü Anneler Gününde annelere masallar etkinligi gerçeklestirdi.

Milli Egitim Müdürlügü’nün evvel zaman izinde projesi çerçevesinde proje koordinatörü Özge Çeltek tarafindan ‘Annelere Masallar’ atölyesi etkinligi gerçeklestirildi.

Milli Egitim Müdürlügü kütüphanesinde gerçeklestirilen etkinlige anneler ve çocuklari katilim sagladi. Bu sefer annelere anlatilan masallarda hem çocuklar hem anneler hikayeyi özveri ile dinledi.

Milli Egitim Müdürü Tamer Kirbaç, “Her anne baba çocuguna masal anlatmali, nasil ki çocuklarimizin saglikli olabilmesi için beslenmelerine dikkat ediyorsak, ruhunun kanatlanip uçabilmesi için de her gece ona masal anlatmaliyiz, sloganiyla çiktigimiz yolda masallari annelerle bulusturduk. Anneler gününe özel olarak düzenlenen annelere masallar atölyesinde, Okul Öncesi Ögretmeni Zeynep Özcan tarafindan Vantrolog kukla esliginde müdürlügümüzde görev yapan annelere ve çocuklarina Gögsü Kinali Serçe masali anlatildi. Annelere özel sarkilar esliginde çocuklariyla resimler çizen, ailelerimizin mutlulugu görülmeye degerdi” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile