Bursa'da Parklar Yaza Hazir

Bursa'da Parklar Yaza Hazir

Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin sorumluluk alaninda bulunan 85 park, Tarim Peyzaj AS ekipleri tarafindan bakim, budama ve çiçek dikim çalismalariyla yaz aylarina hazir hale getiriliyor.

‘Daha yesil bir Bursa’ için kollari sivayan Bursa Büyüksehir Belediyesi, sorumluluk alaninda bulunan parklarda yaz hazirliklarina basladi.

Tarim Peyzaj AS ekipleri, Bursalilarin daha huzurlu ve temiz ortamlarda vakit geçirmesi amaciyla 85 parkin temizligini düzenli olarak yaparken, çiçekler ve çesitli bitkilerle de görsel sölen olusturuyor. Toplam 9 milyon metrekarelik yesil alanin düzenli temizliginin yaninda ilaçlama, çali ve agaçlarin budanmasi, süs havuzlarinin bakimlari da profesyonel ekipler tarafindan gerçeklestiriliyor.

Yaz mevsiminin getirecegi enerjiyi Bursa’nin yesiliyle bütünlestirerek vatandaslarin nefes alabilecekleri farkli alanlar açmayi da planlayan Büyüksehir Belediyesi, yenilikçi peyzaj uygulamalariyla insanlarin hem dogayla iç içe olmasini hem de estetik ve kültürel olarak güzel bir bakis açisi kazandirmayi amaçliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile