Bursa'da Pitbull Köpegini Alacaklisina Saldirttigi Öne Sürülen Tekstilci Konustu

Bursa'da Pitbull Köpegini Alacaklisina Saldirttigi Öne Sürülen Tekstilci Konustu

Bursa’da Pitbull köpek ile alacaklisina saldirma talimati verdigi iddia edilen tekstilci Mehmet Murat Ö. iddialara açiklik getirdi.

Alacak verecek meselesi yüzünden tartistigi alacaklisina Pitbull köpegi ile saldirma talimati verdigi iddia edilen baba-ogula ’silahla kasten nitelikli sekilde yaralama’ suçundan 4 yil 6’sar hapis cezasi istemiyle dava açildi.

Baba Mehmet Murat Ö. ise haklarinda çikan iddialari yalanlayarak sunlari söyledi, "Erol D.’nin esi, benim esimin yaklasik 20 yillik arkadasi. Ben elden para verdim. BITCOIN’de parayi kaybettikten sonra bana bir iftira atti, parayi vermemek için. Is yerime geldi, bana hakaret etti. Benim is yerimde hamallik yapan Ender G. adindaki çalisanim makineleri sökmek için benimle geldi. O gün makineleri sökecegi için köpegiyle beraber biz gittik aldik. Erol D. bize agzina gelen her seyi saydi. Araya Ender G. girdi. Tartismalariyla birlikte Erol D., Ender G.’ye yumruk vurur vurmaz burnu kanadi. Bizde köpegi zapt edemedik. Talimat verdigimiz iddiasi dogru degil. Ender’i tutuyoruz köpek bize saldiriyor. Oglum bizden daha cesaretli çikti. Köpegi biz tuttuktan sonra sokaga çikarak gitti" dedi.

Bursa Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan yürütülen sorusturmanin tamamlanmasiyla birlikte yargilamaya ileriki günlerde baslanacak.

Olaydan sonra Erol D. yaptigi röportajda, “Mehmet Murat Ö. ben sehir disindayken ailevi problemleri oldugu için esiyle evime geldi. Evimde problem çikarinca esim de beni aradi. Kendisinin evimden çikmasini istedim. Bana küfür ve tehditler savurdu. Bursa’ya geldigimde beni konusmak için kafeye çagirdi. Kafeye gittigimde beni oglu karsiladi. Oglu beni babasinin oldugu bir isyerine götürdü. Arkadasiyla beni bekliyormus. Daha sonra bana neden selam vermedin ? diyerek saldirmaya basladilar. Kafamda sopa kirdilar, ardindan kapiyi açtilar. Karsimda Pitbull cinsi köpek gördüm. Köpege bana saldirmasi için komut verdiler. Köpekle mücadele ederken beni yere yatirip öldürmeye tesebbüs ettiler. Kollarim parçalandi. Bir sekilde kendimi disari atip çevredekilerden yardim almayi basardim. En kisa zamanda adalet karsisinda hesap vermelerini istiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile