Bursa'ya 100 Bin Konutlu Kentsel Dönüsüm Müjdesi

Bursa'ya 100 Bin Konutlu Kentsel Dönüsüm Müjdesi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani ve Adayi Alinur Aktas, "Bursa için en önemli projemiz, 100 bin konutlu kentsel dönüsüm olacak. Beraberinde de ulasimla alakali önemli yatirimlarimiz olacak" dedi. Aktas, Cumhur Baskani Recep Tayyip Erdogan’in 17 ilçenin de Cumhur Ittifaki tarafindan kazanilmasini istedigini de sözlerine ekledi.

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, Bursa Büyüksehir Belediye Baskan adaylarinin mevcut Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas oldugunu açiklamasinin ardindan TGRT Haber’e konuk olan Aktas, “Böyle bir göreve layik görülmek çok güzel bir duyguydu. Kalan 83 günlük süre zarfinda, bugüne kadar oldugumuz gibi yine sahada olacagiz. Cumhuriyet’in yeni yüzyili vizyon belediyeciligini ortaya koyarak özellikle kentsel dönüsümlerle alakali Bursali vatandaslari daha yasanabilir, turizmiyle, sanayisiyle, tarimiyla ortaya çikarmak adina elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacagiz. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, mevcut belediye baskanlarini yine aday göstererek bize olan güvenlerini ortaya koydular. Ama sunu unutmamak gerekiyor. AK Parti’de hizmet kalitesinin üst çitasi hiçbir zaman yoktur” dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in sahnede kendisine ‘17 ilçenin tamamini istiyorum. Cumhur Ittifaki ve arkadaslarla kol kola vereceksiniz, elinizden gelen bütün gayreti ortaya koyacaksiniz’ dedigini ifade eden Baskan Aktas, “Bursa için en önemli projemiz, 100 bin konutlu kentsel dönüsüm olacak. Bursalilarla en kisa zamanda kentsel dönüsüm projemizi de paylasacagiz. Beraberinde de ulasimla alakali önemli yatirimlarimiz olacak. Seçim çalismalari için sahaya inmeye gerek yok. Ben zaten sahadaki belediye baskaniyim. Seçime mahsus bir çalisma için sahada olmayacagiz. Tabii ki çalismalarimiz olacak. 3,5 milyonluk bir sehirde, muhakkak ulasamadigimiz kisiler vardir. Bunlara ulasmak için özel bir gayretimiz tabii ki olacak. Bursa’nin önünü açacak proje ve konu basliklariyla karsilarinda olacagiz” diye konustu.

Ay sonuna kadar tüm ilçelerin adaylari açiklanacagini belirten Aktas, "Biz sahalardayiz zaten. Ama özellikle adaylarin açiklanmasiyla Cumhur Ittifaki çatisi altinda daha genis ve yönlü bir çalisma gerçeklestirecegiz. Yüzde 49,7 ile seçildik. Biz bu seçimlerde de en yüksek oy oranini almak istiyoruz. Rahat bir meclis olsun istiyoruz. 17 ilçeyi isteyen ve mecliste Cumhur Ittifaki isteyen biri olarak takdir edersiniz ki yüzde 55-60 gibi oranlar görecegimize inaniyorum" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile