Büyük Taarruz'un 100. Yili Kutlamalari Basliyor

Büyük Taarruz'un 100. Yili Kutlamalari Basliyor

Büyük Taarruz’un 100. yili kutlamalari çerçevesinde Afyonkarahisar ve Kütahya’da bir dizi etkinlik gerçeklesecek. Etkinlikler dahilinde Zafer Havalimani’nin katkilariyla Afyonkarahisar, Kütahya ve Zafer Havalimani’nda zaferin 100. Yilina özel ‘Zaferin Yüzü, Senin Yüzün’ fotograf alanlari kurulacak, isik ve lazer gösterileriyle katilimcilara görsel sölen yasatilacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Baskumandanliginda 30 Agustos 1922’de Dumlupinar’da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 100. yili yaklasiyor. Türk milletinin bagimsizliginin tescillendigi bu büyük günün 100. yildönümü çerçevesinde Kütahya, Afyonkarahisar ve Usak illerinde etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler çerçevesinde Afyonkarahisar ve Kütahya’da belirlenen noktalara, “Zaferin Yüzü, Senin Yüzün” konseptiyle hazirlanmis özel fotograf alanlari kurulacak, 27 Agustos aksami isik ve lazer gösterileriyle katilimcilara görsel sölen yasatilacak.

"Zaferin yüzü, senin yüzün"

Kütahya ve Afyonkarahisar’da valiliklerin öncülügünde gerçeklestirilecek etkinlikler 30 Agustos tarihine kadar sürecek. Zafer Havalimani’nin destekleriyle 27 Agustos tarihinde ‘Zaferin Yüzü, Senin Yüzün’ konseptiyle özel fotograf alanlari Afyonkarahisar, Kütahya ve Zafer Havalimani’ndaki noktalarda kurulacak. Vatandaslar fotograf alanlarinda, Zafer Bayrami’na özel fotograf çekilebilecekler. Ayrica 27 Agustos aksami Afyon Kalesi isik ve lazer gösterileriyle aydinlatilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile