Büyükşehir Basketbol Takımı Doğan Deniz'le Devam Dedi

Büyükşehir Basketbol Takımı Doğan Deniz'le Devam Dedi

2009-2010 sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde şampiyon olarak Türkiye Basketbol 2

2009-2010 sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde şampiyon olarak Türkiye Basketbol 2.Ligine yükselen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yeni sezonda da Doğan Deniz'le yola devam etme kararı aldı.
Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen imza töreninde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Erol Hüner ve Teknik adam Doğan Deniz yer aldılar. "Geçen sene bizi şampiyonluğa ulaştıran değerli hocamızla tekrar sözleşme imzalamak için bir araya geldik" diyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, "Biliyorsunuz geçen sene sıfırdan bir takım kurduk, başarıya ulaşacağımız inancıyla
bizim de inandığımız arkadaşları bir araya topladık ve sonuca ulaştık. Bu sene mücadele edeceğimiz TB2L'de şehrimizi üst düzeyde temsil edecek bir takım için kolları sıvadık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın önderliğinde, belediyemiz yöneticilerinin de desteği ile basketbola bu sene daha da önem vererek devam edeceğiz" dedi.
Basketbolda alt yapı takımlarından başlamak üzere daha ciddi bir yapılanmaya gideceklerini vurgulayan Güzelbey, "Şehri basketbolla ve zaman içerisinde de diğer salon sporlarıyla bütünleştireceğiz. Hedefimiz öncelikle budur" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Hocası Doğan Deniz de, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı olarak belirledikleri şampiyonluk hedefini hatırlatarak, "Hedefimize ulaştık ve bu kupa şimdi burada. Önümüzdeki seneler için ilk basamak bu kupaydı, şampiyonluktu, bunu ekip olarak başardık. Bu kupayı da Gaziantep'e, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi katkıları ile getirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.
Yeni sezon için kendisi ile devam kararı alan Güven Güzelbey'e teşekkür eden Doğan Deniz, "Yönetimle bir sezon boyunca karşılıklı güven ve sevgi ile çalıştık, Gaziantep'e duyduğum sevgiden dolayı bu başarıyı elde ettik. Önümüzdeki senelerde de daha büyük başarılara da ulaşacağımıza inandığımız için buradayız. Bu şehrin 1.Ligde mutlaka bir takımı olacak, o takımında bizim olacağımız yönünde inancımız tamdır, hedefimizi de ekip olarak yavaş yavaş yukarılara doğru taşıyacağız" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri Erol Hüner ise, "Elde edilen bu başarı kimse tarafından hiçbir şekilde küçümsemesin, çünkü takımız zorlu rakiplerle mücadele ederek şampiyon olmuştur. Bu kupa bir takıma yani Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımına verilmiştir. Büyükşehir Belediyespor olarak Gaziantep halkının futbola duyduğu beğeniyi salon sporlarında da yaratmak için başlattığımız çabalarımız kısmi olarak da olsa meyvelerini vermeye başladı. Bu nihai amacımız değildi, ilerleyen
yıllarda gerek basketbol takımının alt yapı çalışmalarını, gerek futbolcuların çalışmalarını daha rahat yapabilmeleri için gerekli uygulamalar konusunda ciddi çalışmalarımız var. Şuna emin olabilirsiniz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı aldığı bu başarı ile yetinmeyecek ve bu kupaların devamı gelecektir" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile